'Optužuje me, a žena mu je palila hrvatsku zastavu'

9.4.2010.
14:51
VOYO logo

"Ako je to gospodin što piše u jednom blogu, reći ću vam da je njegova supruga '90. godine palila hrvatsku zastavu, a da on živi kao ugledni građanin", kazao je Darko Milinović ispred Vlade uoči sjednice. No, za vrijeme sjednice Vlade se predomislio i kazao manjoj skupini novinara da ona ipak nije palila zastavu, nego je "polijevala one koji su nosili hrvatske zastave".

Ministra zdravstva je, podsjetimo, optužila udruga pripadnika 117. brigade ZNG-a iz Gospića kazavši da podaci iz objavljenog Registra ne odgovaraju stvarnom Milinovićevom stažu, no on to opovrgava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ustvrdio je da se ponosi na svoj staž u vojsci koji, tvrdi, odgovara onome koji je naveden u Registru branitelja, te da to mogu potvrditi ljudi iz Gospića.

Ponovio je i da ne poznaje osuđenog obiteljskog nasilnika Ivicu Livaju, s kojim se našao u zagrljaju na jednoj fotografiji s Poljuda, i kazao da je malo "prevelik da bi bio u bilo čijem naručju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rukovao sam se i pozdravljao tamo s pedeset do stotinu ljudi. Ja sam za to da se svakoga tko digne ruku na ženu prijavi policiji", objasnio je.

Tvrdi da najesen neće biti preinaka zabrane pušenja i da je razdoblje za prilagodbu za ugostitelje gotove. Upitan o strahovanjima ceha ugostitelja da će morati otpuštati radnike, Milinović je rekao: "Neće biti otkaza."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201004090028006 arti-201004080582006 arti-201004070798006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo