VELIKA MATERIJALNA ŠTETA / Olujno nevrijeme prohujalo Karlovcem: vjetar čupao stabla i nosio krovove!

Grmljavina, jaka kiša - palo je 10,5 litara po četvornom metru - te olujni vjetar, vladali su Karlovcem nepuna dva sata, od 21 nadalje. Nitko od ljudi, srećom, nije ozlijeđen, no materijalna šteta tek će se zbrajati

25.7.2015.
8:34
VOYO logo

Da nema još ponegdje slomljenih grana i ostataka razbijenih prozora i roleti, ništa na karlovačkim ulicama ovog mirnog subotnjeg jutra ne bi ukazivalo na nevrijeme koje je sinoć njime haralo, piše KA portal.

Grmljavina, jaka kiša – palo je 10,5 litara po četvornom metru – te olujni vjetar, vladali su Karlovcem nepuna dva sata, od 21 nadalje. Nitko od ljudi, srećom, nije ozlijeđen, no materijalna šteta tek će se zbrajati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je najgore bilo na Švarči, a posebno u dijelu oko Bolnice, koja je ostala i bez dijela krova, KA portal je već javio. I tamo će šteta tek biti utvrđena.

Jutros je policija izvijestila da je krov koji je otrgnut oštetio tri automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U 21,50 sati, u krugu Opće bolnice Karlovac vjetar je otrgnuo dio limenog krova sa kotlovnice, koji je pao na tri parkirana vozila, vlasništvo 50-godišnjakinje, 48-godišnjaka i 60-godišnjakinje i oštetio ih. Materijalna šteta nije utvrđena", naveli su u PU karlovačkoj.

Ni okolica grada nije bila pošteđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Vukmanićkom Cerovcu stablo je palo na električne vodove i oštetilo ih, a nakon toga i u dvorište na osobno vozilo vlasništvo 42-godišnjakinje, kojom prilikom su nastala oštećenja na vozilu", izvijestila je policija, dodavši da i u ovom slučaju materijalna šteta nije utvrđena, piše KA portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo