posjetitelji uživali / Održana premijera animiranog filma 'Pčelica Maja'

Image
Foto: RTL

U organizaciji Editusa, Podravke i Kućice na drvetu u subotu je u Cineplexx City Centru East održana premijera najnovijeg animiranog filma 'Pčelica Maja'.

20.10.2014.
9:34
RTL
VOYO logo

Premijera najnovijeg animiranog filma 'Pčelica Maja' održana je u organizaciji Editusa, Podravke i Kućice na drvetu u subotu u Cineplexx City Centru.

U prepunom kinu na premijeri ovog zabavnog i za sve generacije poučnog filma uživala su i brojna poznata lica s djecom; glumci Enes Vejzović, Ranko Zidarić, Zlatko Ožbolt i Frano Mašković, glumica Jelena Miholjević, pjevačica Ivana Marić te voditelji Tomislav Jelinčić i Tea Blažević te Marijana Mikulec i Sayon Bangura. Oni najmlađi posjetitelji uživali su u veselom društvu maskota iz filma - Majom i Pavom te Amara Bukvića koji je u u Pčelici Maji posudio glas samouvjerenom stršljenu Hanku, ocu Majinog „zabranjenog“, ali najboljeg prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znatiželjna pčelica Maja i njezin prijatelj Pavo spašavaju košnicu od pohlepne kraljičine savjetnice i okončavaju dugotrajno neprijateljstvo između pčela i stršljena. Mlađahna Pčelica Maja nemirnog je duha i ne želi prihvatiti pravila košnice. Jedno od tih pravila je da se ne smije vjerovati stršljenima koji žive izvan livade. Kada netko ukrade Matičnu mliječ prva sumnja pada na stršljene i Maju kao njihovu saveznicu. Nitko ne vjeruje da je Maja nevina i ne želi joj pomoći osim njenog najboljeg prijatelja Pave. Nakon velike i uzbudljive avanture do košnice stršljena, Maja i Pavo pronalaze pravog kradljivca i dvoje prijatelja se ponovno sprijateljuju s ostalim stanovnicima bogatog kraljevstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike