Krađe diljem županije / Odnosilo se meso, mlinac za kavu, osobne stvari i novac

Image

Prevelika potrošnja jedna je od pojava koje se po prirodi stvari vežu uz božićno vrijeme. Nažalost, do robe i novca nije nužno doći radom, već je moguće i krađom doći do željenih stvari. Upravo je niz takvih nelegalnih radnji zabilježen prethodnog vikenda na području varaždinske županije.

21.12.2015.
15:19
VOYO logo

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje da je u petak, 18. prosinca oko 21 sat i 15 minuta sati provalio u trgovinu u Bartolovečkoj ulici u Trnovcu Bartolovečkom, u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Zagrebu. Tom je prilikom otuđio razne prehrambene artikle te jedan dio prehrambenih artikala u unutrašnjosti trgovine pripremio za odnošenje, pri čemu su ga zatekli policijski službenici. Navedeni je po završetku kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Teške krađe predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Istog dana pola sata kasnije, dakle u petak, 18. prosinca oko 21 sat i 45 minuta u Koprivničkoj ulici u Ludbregu, nepoznati je muškarac počinio razbojništvo nad 32-godišnjom zaposlenicom benzinske postaje. Navedeni je ušao u prostoriju benzinske postaje i uz prijetnju oružjem od zaposlenice zatražio novac, te se nakon što mu je isti predala, udaljio u nepoznatom smjeru. Policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o ovoj temi pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo