NA VRHU LISTE IZNENAĐENJA / Odlična prilika za zaradu na Biliću i dečkima!

Image

Ako je vjerovati nekim uglednim kladioničarskim kućama, Hrvatska je idealna momčad za zaraditi 'nešto para' tijekom Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini. Koeficijenti na Bilićevu momčad su dosta visoki, ali 'ciljevi' nisu nerealni.

24.5.2012.
11:21
VOYO logo

Ako se pogledaju samo činjenice, šanse Hrvatske da izbori četvrtfinale u skupini s aktualnim svjetskim i europskim vladarima Španjolcima, te nedavnim prvacima svijeta (2006.) Talijanima - nisu velike.

Ipak, neke ugledne kladioničarske kuće smatraju da su ponuđeni koeficijenti na plasman Hrvata među osam najboljih idealni za 'investiciju'. Na uloženih 30 eura možete osvojiti 80 eura ako Modrić i suigrači uspiju osvojiti jedno od prva dva mjesta u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj cilj, smatraju kladioničari, nije neostvariv ako se zna da su Španjolci, najveći favoriti turnira uz Njemačku, iscrpljeni od naporne sezone te uzdrmani ozljedama glavnog obrambenog igrača Carlesa Puyola te najefikasnije napadača Davida Ville.

Talijanima, pak, nedostaje iskustva u momčadi (čak pet igrača na Prandellijevom širem popisu još nema nijedan nastup za 'Azzurre'), a u napadu su dvije 'tempirane bombe'  - Balotelli i Cassano, koji bi tek trebali pokazati da mogu zamijeniti ozlijeđenog Giuseppea Rossija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Veliki plus za Bilićevu momčad je iskustvo igranja četvrtfinala na prošlom EURO-u u Austriji i Poljskoj, kao i činjenica da 'Vatrenima' nokaut faza na europskim prvenstvima nije nepoznanica (dva četvrtfinala iz tri pokušaja).

"Kada biste mi sada rekli 'proći ćete skupinu, ali ćete ispasti u četvrtfinalu', odgovorio bih mu 'ne, hvala' jer mi idemo pokušati osvojiti EURO 2012.", citirale su kladioničarske kuće Bilićevu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji se žele uhvatiti za Bilićeve riječi spomenimo da je u britanskim kladionicama koeficijent 40/1 da će Hrvatsku osvojiti europski naslov. To je možda nerealno, no da će se Modrić, Eduardo, Srna i ostali probiti u četvrtfinale - i nije!


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo