VAŽNA OBAVIJEST IZ ZET-a: / Ovo su nova pravila prodaje pojedinačnih karata i 'punjenja' vrijednosnih karata

Image

Iz Zagrebačkog električnog tramvaja (ZET) danas je poslano priopćenje o novim pravilima prodaje njihovih pojedinačnih karata i 'punjenju' vrijednosnih karata.

3.4.2017.
14:54
VOYO logo

"Korisnici javnog gradskog prijevoza od danas, 3.travnja, pojedinačne ZET-ove karte mogu kupiti na prodajnim mjestima ZET-a (Savski most, Sesvete, Borongaj, Dubec, Zaprešić, Velika Gorica, Zapruđe, Črnomerec, Pothodnik, Dubrava, Petrićeva, Ulica Grada Vukovara i Ljubljanica), iNovina, Hrvatske pošte, kod vozača te privatnim kioscima koji su u ugovornom odnosu sa Zagrebačkim holdingom d.o.o, podružnicom ZET-a", stoji u priopćenju.

ZETOVE KARTE PO ČETIRI KUNE PRAVI SU HIT: Prodaja skočila u nebo, vozači nezadovoljni: ‘Svaki dan mi dolaze putnici i kupuju, ne mogu ih se riješiti’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz ZET-a također napominju kako se vrijednosne karte, kao i do sada, ubuduće mogu 'puniti' na prodajnim mjestima ZET-a i iNovina. Ne spominju se, dakle, kiosci Tiska (koji je dio koncerna Agrokor) na kojima se do sada također moglo nadopuniti vrijednosne karte.

"Na Tiskovim kioscima do daljnjega će biti moguće kupiti preostale pojedinačne karte", stoji na kraju priopćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DOBRE VIJESTI ZA ZAGREPČANE: ZET najavio dvije velike promjene u tramvajskim linijama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo