POLICAJAC S DRUGE STRANE ZAKONA /

Novi slučaj koji potresa Požegu: visokopozicionirani krim inspektor prijetio zaposlenicama u automat klubu

Visokopozicionirani krim inspektor izgubio je kontrolu u automat klubu, a na njegove uvrede i prijetnje smrću - dvije djevojke skrile su se u sef i pozvale pomoć. Policija je na kraju medijima morala priznati sve detalje

25.10.2017.
19:08
VOYO logo

Policajac s one strane zakona. Bio je to sinoć oko ponoći do tada mirni šef požeških krim inspektora Željko Pavić. Sve se događalo u kasnim noćnim satima u ovom automat klubu koji radi od 0 do 24. Djevojke koje ovdje rade svega su se nagledale i nisu pretjerano plašljive, ali čak su se i one morale sakriti u sef i zaključati. 

U sef su uspjele pobjeći kad ih je krim inspektor natjerao da odu po osobne iskaznice kako bi ih legitimirao iako te noci nije ni bio u sluzbi. Iz sefa su uspjele pozvati policiju pa je čak osam policajaca doslo svladati svog pomahnitalog šefa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelatnice kluba pred kamere ne smiju. Zabranjeno im je davanje izjava te su upozorene kako su potpisale ugovor kojim potvrđuju da neće iznositi detalje o posjetiteljima kluba. Sindikat policijskih službenima o ovom slučaju prilično oštar.

Policijski šef Željko Pavić nije udaljen s posla. Od danas je na godišnjem odmoru. Službeni pištolj tako nije obvezan vratiti, ali mu je, neslužbeno doznajemo, oduzeto ostalo oružje koje je posjedovao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo