Nedostatak osoblja, opet /

Novi problemi na 'Tuđmanu': let kasnio 40 minuta jer 'nije imao tko ukrcati prtljagu'

Image
Foto: Borna Filić/PIXSELL

'Zbog manjka zemaljskog osoblja na aerodromu Zagreb ne možemo još poletjeti jer vaša prtljaga nije ukrcana i nema je tko ukrcati', kazao je pilot putnicima

5.7.2017.
17:59
Borna Filić/PIXSELL
VOYO logo

Let Croatia Airlinesa OU662 iz zagrebačke je zračne luke trebao poletjeti u 14.00 sati, da bi se to dogodilo tek u 14.39, javlja N1.

Do kašnjenja je došlo zbog problema s ukrcajem prtljage, koju nije imao tko ukrcati, o čemu je pilot obavijestio putnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog manjka zemaljskog osoblja na aerodromu Zagreb ne možemo još poletjeti jer vaša prtljaga nije ukrcana i nema je tko ukrcati", kazao je pilot u obraćanju putnicima, donosi N1.

I ovoga puta, baš kao sredinom srpnja, zrakoplov je letio na relaciji Zagreb-Dubrovnik. Podsjetimo, nedavna afera zbog nemogućnosti Zračne luke "Franjo Tuđman" da prihvati zrakoplov iza ponoći završila je negativnim odjekom u javnosti i novčanom kaznom od 50.000 kuna protiv zračne luke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je zrakoplov morao sletjeti u Rim jer zagrebačka zračna luka također nije imala dovoljno osoblja. Ovaj put to je rezultiralo 40-minutnim kašnjenjem polijetanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo