ŠESTA SEZONA / Nove zgode 'Dva i pol muškarca' od 2. listopada na RTL2

Image
Foto: RTL

Zgode i nezgode u životima dvojice odraslih muškaraca i jednog djeteta nastavit će uveseljavati gledatelje jer RTL2 donosi šestu sezonu koja će početi s emitiranjem već u utorak, 2. listopada u 22:40 sati!

25.9.2012.
12:29
RTL
VOYO logo

Za one koji još ne znaju, serija "Dva i pol muškarca" prikazuje život dvojice braće, sina/nećaka i mnoštva žena koje ih okružuju. Točnije, Charlie Harper (Charlie Sheen) dobrostojeći je neženja s kućom na obali, Mercedesom u garaži i znanjem vještog ophođenja sa ženama.

Ali njegov opušteni život u Malibuu ometaju njegov ukočeni i napeti brat Alan (Jon Cryer) i Alanov sin Jake (Angus T. Jones), koji već godinama žive kod njega. Unatoč kompleksnosti njihovih života i njihovim međusobnim napetim odnosima, Charlie i Alan jedno imaju zajedničko: obojica vole Jakea i žele mu samo najbolje. Zato uspijevaju stvoriti malu obiteljsku zajednicu u kojoj bi svatko od njih mogao postati bolji čovjek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Ovaj uspješan spoj odlične glumačke postave, jednostavnosti i urnebesnog scenarija koji na humorističan način pristupa svakodnevnim temama odraslih ljudi kao što su odnos između muškaraca i žena, seks, rastave, samohrani roditelji, bratski odnosi, majke, zamjenske obitelji, novac i, što je najvažnije, ljubav, već godinama uveseljava publiku diljem svijeta!

U SAD-u svaku sezonu gleda sve više ljudi, zbog čega je više oglasa u reklamnim blokovima unutar epizoda, a glavnim se glumcima povećava honorar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

U šestoj sezoni glumac Charlie Sheen zarađivao je i do milijun dolara po epizodi, dok su njegov televizijski brat i nećak dobivali nešto manje - Jon Cryer je na bankovni račun dobivao po 550 tisuća dolara po epizodi, a Angus T. Jones i do 300 tisuća dolara po epizodi, čime je postao najbolje plaćeni klinac u Hollywoodu. Seriju je prepoznala i struka, pa je na netom održanoj dodijeli Emmyja nagradila glumca Jona Cryera kipićem za najboljeg sporednog glumca ove godine.

Šesta sezona serije "Dva i pol muškarca" donosi još uzbudljivije epizode u kojima neće nedostajati novih bratskih podbadanja, zanimljivih susreta i šaljivih trenutaka. Tako će Charlie u novim nastavcima susresti bivšu djevojku čiji sin mu jako sliči, Alanu će se jadati sadašnji suprug njegove bivše žene Judith, a Jake će se preko ušiju zaljubiti u kćer Charliejevog prvog susjeda, bivšeg igrača ragbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Stoga ne propustite nove epizode "Dva i pol muškarca" koje će se emitirati svake radne večeri od 22:15 sati na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo