svi se stali i grabili novce / Novčanik mu ispao iz auta u vožnji, novci od firme se razletili po zraku: 'Vratite mi jer tuđe je prokleto'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Nastala je ludnica, svi su stali i grabili novce. Bio je zastoj na cesti. Jedan čovjek mi je našao novčanik i vratio ga, ali nedostajalo je oko 5 i pol tisuća kuna', kazao je mladić

24.7.2016.
13:32
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Devetnaestogodišnjem Tinu Milićeviću iz Solina dogodila se jedna neobična scena koju često vidimo u filmovima, ali ne i u stvarnom životu.

U petak poslijepodne mu je, naime, novčanik nekako ispao iz auta u vožnji, a novci su počeli letjeti po zraku, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer oko 16 sati na cesti ispred Autokuće "Vrdoljak" nedaleko od trgovačkog centra Joker ispao je novčanik i novac se razletio po cesti, oko 6 tisuća kuna. Ako je netko uzeo dio i ako mu je stvarno potrebno za neke osnovne stvari, neka novac zadrži, a tko misli potrošit na gluposti neka vrati jer tuđe je prokleto! Hvala", poručio je Tino kojeg je Slobodna uspjela kontaktirati u subotu.

Nažalost, do tog trenutka nije mu se javio pošteni nalaznik, barem jedan od potencijalnih kojima su novčanice doletjele - pod noge, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Grozno je to što se dogodilo. Vozio sam auto, a novčanik je bio na upravljačkoj tabli. Kako je bila gužva na cesti, stalno smo vozili naprijed, pa stajali... U nekom nezgodnom trenutku novčanik je samo pao kroz prozor, a kako se rastvorio svi novci su poletjeli u zrak. Nastala je ludnica, svi su stali i grabili novce. Bio je zastoj na cesti. Jedan čovjek mi je našao novčanik i vratio ga, ali nedostajalo je oko 5 i pol tisuća kuna. Radim kao dostavljač paketa, a to su bili od naplate koje moram odnijeti u firmu u ponedjeljak. Ne znam šta da im kažem. Morat ću se zadužit da to vratim", kazao je Tino, apelirajući na poštenje nalaznika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo