kad vjeruješ u poštenje... /

Trenutak nepažnje: novčana nagrada onom tko mu pomogne pronaći kradljivca bicikla!

Postoji snimka lopova, a pomoću nje prijateljica vlasnika bicikla pokušava otkriti identitet počinitelja, a nudi i novčanu nagradu osobi koja joj pomogne u potrazi

13.4.2017.
11:04
VOYO logo

Krađe bicikala nisu ništa novo u Lijepoj našoj, a i šire, a neki biciklisti upravo zbog toga dosta novaca ulažu u osiguravanje i zaključavanje svojih mezimaca. Drugi, kao ovaj Zagrepčanin, i dalje vjeruju u poštenje svojih sugrađana.

Trenutak nepažnje bio je dovoljan da i njemu ukradu bicikl, i to na Aveniji Dubrava, nakon što je svoje prijevozno sredstvo na par sekundi ostavila bez nadzora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji snimka lopova, a pomoću nje prijateljica vlasnika bicikla pokušava otkriti identitet počinitelja, a nudi i novčanu nagradu osobi koja joj pomogne u potrazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naime ukraden je bicikl na aveniji Dubrava jučer, bicikl je ostavljen bez nadzora 40 sekundi dok je vlasnik ušao pitati nešto u trgovinu. Ako itko pozna dotičnog sa snimke neka mi se javi u inbox. Novčana nagrada onome tko mi pomogne naći ovog lopova! Please shareajte post da ga sto prije nađemo i vratimo bicikl dečku koji je vlasnik", apelira sugrađanka Eva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo