Uklanjanje dlačica bez muke / Njegujte svoje tijelo od glave do pete uz Philips epilator Serije 8000

Image
Foto: Promo

Uživajte u do 4 bezbrižna tjedna bez dlačica zahvaljujući unaprijeđenim pincetama koje su idealne za mokro i suho uklanjanje dlačica

2.7.2021.
9:25
Promo
VOYO logo

Philips epilator Serije 8000 omogućit će vam moćnu epilaciju koja je istovremeno izuzetno nježna prema vašoj koži. Uživajte u do 4 bezbrižna tjedna bez dlačica zahvaljujući unaprijeđenim pincetama koje su idealne za mokro i suho uklanjanje dlačica, prilagođavajući se vašim željama i potrebama. Bilo da preferirate epilaciju pod tušem, u kadi ili u udobnosti drugog mjesta vašeg doma, Philips epilator Serije 8000 dizajniran je za vas. Uz inovativne nastavke za brigu o cijelom tijelu osjećat ćete se njegovano i spremno za uživanje u vrućim ljetnim danima. 

Uklanjanje dlačica bez muke

Uz pomoć ergonomske drške u obliku slova S uklonit ćete sve dlačice bez muke, ostavljajući svoju kožu glatkom i mekom, a jedinstveni keramički diskovi s grubom teksturom zahvatit će sve dlačice, čak i one najtanje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Patentirati sustav epilacije omogućava vam epilaciju dlačica tik uz kožu, tako da podiže dlačice bilo da se radi o suhoj ili mokroj epilaciji. Jedinstveno svjetlo koje dolazi uz Philips epilator Serije 8000 pomoći će vam da vidite i dohvatite sve dlačice, kako biste lako i jednostavno postigli savršeno glatke rezultate epilacije. 

A za brzo i učinkovito uklanjanje dlačica, Philips epilator dolazi s izuzetno širokom glavom kako bi u svakom potezu uklonio što više dlačica, omogućujući vam uklanjanje dlačica obje potkoljenice u samo 10 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njega cijelog tijela prilagođena vašim potrebama

Preko 9 nastavaka koji dolaze uz Philips epilator Serije 8000 pružit će vam personalizirani ritual ljepote i njegu od glave do pete. Priprema za ljeto nikada nije bila jednostavnija, uz jedan uređaj s nastavcima za njegu kože cijelog tijela. 

3 kapice prilagođene svakoj vrsti kože vašeg tijela pružit će vam personalizirano iskustvo epilacije. Kapice za osjetljivu kožu, za kožu lica, kao i kapica za rastezanje kože prilagodit će se svakom dijelu vašeg tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz glavu za podrezivanje i češalj za bikini zonu moći ćete lako i praktično njegovati svoje intimno područje. Četka za piling tijela uklonit će mrtve stanice ostavljajući vašu kožu mekom i glatkom.

Ona je idealna i za sprječavanje uraslih dlačica, koristite ju 24 sata prije epilacije i uživajte u glatkoj koži. Niti vaša stopala neće biti zapostavljena uz 3 u 1 nastavak za pedikuru stopala. U samo 5 minuta vaša će stopala biti glatka od pete do prstiju i spremna za vaše omiljene sandale. A kako biste sve vaše nastavke držali sigurno na jednom mjestu, tu je i torbica za jednostavnu upotrebu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo