jeste li spremni, ili baš ne? /

Nije vam baš sve jasno oko eura? Pošaljite nam svoja pitanja, mi ćemo pitati za vas!

Image

Od. siječnja euro je naša službena valuta, ali što, primjerice s trajnim nalozima, morate li za njih iću u banku i konvertirati ih? Što ako imate već dospjeli račun u kunama, morate li zatražiti novu u eura i još sto drugih pitanja muče građane. Stručnjak će u nedjeljnom RTL Danasu na sve odgovoriti

10.12.2022.
14:49
VOYO logo

Za tri tjedna kune će otići u povijest, nova službena valuta i kod nas će biti euro.

Već se najavljuje da mnogi bankomati neće biti u funkciji jer treba vrijeme da se prilagode, cijene će neko vrijeme i nakon Nove godine biti i u kunama i eurima, no puno je pitanja na koje mnogi nemaju još odgovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što ako ne platim na vrijeme dospjelu ratu ili račun, mogu li sam preračunati u eure i uplatiti iznos ili moram tražiti novi izračun; moram li oko ičega ići u banku ili će oni sve automatski prebaciti u eure pa i moju plaću, mirovinu, kredite; što ako imam trajni nalog za plaćanje na određeni iznos, hoće li se i on automatski preračunati u eure…" samo su neka od pitanja koja muče građane.

Ako imate i vi pitanja, nedoumice i ne znate od koga tražiti odgovor, pošaljite svoja pitanja nama, a gost RTL Danas u nedjelju na njih će odgovoriti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javite nam se na portal@rtl.hr ili nam pišite na Facebook ili Instagram.

I gledajte nas u nedjelju u RTL Danas u 19 sati gdje ćemo čuti odgovor stručnjaka na ta pitanja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo