IVAN MASLAĆ /

Nije mu dosta: Plenkovićev šogor se prvo uhljebio u Zračnoj luci, a zatim aktivirao mandat u gradskom vijeću

Image
Foto: RTL

Inače, u javnosti poznatiji kao brat od premijerovo supruge o privatnom životu nije htio pričati.

13.4.2018.
8:31
RTL
VOYO logo

Ivan Maslać, uskoro ulazi u Gradsko vijeće Grada Dubrovnika.

Naime, radi se o šogoru premijera Andreja Plenkovića koji je nedavno privukao pažnju šire javnosti jer je bez natječaja zaposlen na poziciji direktora komercijalnih poslova Zračne luke Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maslać je potvrdio za Dubrovački dnevnik navode o ulasku u Gradsko vijeće umjesto HDZ-ove Nikoline Soko.

"Bio sam na listi za Gradsko vijeće, a nakon izbora, dužnost vijećnika je bila nespojiva jer sam bio zaposlenik Grada Dubrovnika. Sada nema problema zbog toga jer  po zakon osam dana od prestanka rada u gradskoj upravi mogu aktivirati mandat što sam i napravio", kazao je za Dubrovački dnevnik Ivan Maslać.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje za što će se zalagati u Gradskom vijeću Maslać je kazao kako će biti aktivan oko svega.

"Argumentirano ću raspravljati o svemu i uvažavati svačije mišljenje, a sa svojim desetogodišnjim iskustvom u gradskoj upravi mislim da mogu doprinijeti konstruktivnoj raspravi o svemu što je moj glavni cilj", naznačio je HDZ-ov Ivan Maslać koji će već na idućoj sjednici prisegnuti kao gradski vijećnik. 

Ipak. o privatnom životu nije htio pričati.

"To je intima, o obiteljskim vezama ne pričam. Ako nekog zanima kakav sam može pitati moje kolege s kojim sam ranije radio te saznati detalje o mojim profesionalnim kvalitetama", komentirao je te pojasnio kako je prvo radio u Odjelu za komunalne djelatnosti Grada Dubrovnika nakon čega je prešao u Upravni odjel za promet, stanogradnju i razvojne projekte, a novim ustrojem gradske uprave radio je u Upravnom odjelu za promet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj glavni posao je bio suradnja sa svim trgovačkim društvima u vlasništvu Grada Dubrovnika s naglaskom na financije te sam kao ispomoć iskustvom pomagao u radu trgovačkih društava", zaključio je ovaj diplomirani ekonomist u razgovoru za Duboravčki dnenvik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo