doživio srčani udar /

Nije bila sigurna jesu li to jauci boli ili užitka: bivši političar umro u autu tijekom seksa s ljubavnicom

Image
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Iza pokojnika, koji se svojevremeno bavio i politikom, su ostali žena i djeca, dok je njegova ljubavnica D.L. udovica

6.1.2018.
16:41
Thinkstock / Ilustracija
VOYO logo

Stanovnik Prnjavora u BiH, 55-godišnji R.S. preminuo je od zatajenja srca tijekom seksualnog odnosa sa svojom dvije godine mlađom ljubavnicom. Žena koja ja u trenutku smrti bila s njim, pokušala mu je pomoći, no bezuspješno i trenutačno se oporavlja od šoka, pišu Večernje novosti.

Kako navode tamošnji mediji, ljubavnica nije isprva bila sigurna jesu li neobični zvukovi muškarca bili proizvod užitka ili boli, no u jednom trenutku ostao je nepokretno ležati na sjedalu automobila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je shvatila da nešto nije u redu. Oko 18 sati uznemirena je pokucala na vrata obližnje kuće kako bi potražila pomoć "za svojeg supruga", no preminulom spasa više nije bilo. Na mjesto događaja ubrzo je stigla Hitna pomoć i policija, no oni su mogli samo konstatirati smrt. Utvrđeno je da se vjerojatno radilo o srčanom udaru, a je li muškarac koristio kakva sredstva za poticanje potencije, niju utvrđeno.

Žena je tada priznala da preminuli zapravo nije njezin muž, već ljubavnik te je zamolila da se njezin identitet ne iznosi u javnost jer pokojnik "ima opasnu suprugu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo