VIDEO/FOTO: / Split pod vodom, u Zadru jugo čupalo borove

Nevrijeme je u srijedu pogodilo Dalmaciju.

28.11.2012.
21:36
VOYO logo

Split je u srijedu nešto prije 20 sati pogodilo nevrijeme koje je uzrokovalo brojne probleme. Zbog obilne kiše iskakali su šahtovi koji nisu mogli progutati toliko vode, a prema svjedočenjima nekih građana, na ulicama kojima su se slijevale bojice, ostali su 'zarobljeni' brojni vozači. Splitski vatrogasci su istovremeno potvrdili da je veliki sliv vode napravio mnoštvo problema te da su zabilježili desetke intervencija.

Nevrijeme je trajalo više od sat vremena, te je u tom razdoblju otkazala i signalizacija na nekoliko semafora u Splitu. U nekim dijelovima grada na kraće vrijeme bila je preventivno isključena struja kako ne bi zbog vodenih naplava došlo do strujnih udara, potvrdili su u Županijskom centru 112.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stabla na cesti ometala promet

Nevrijeme je pogodilo i Primošten, koji je ostao bez struje. Zadar i dobar dio Zadarske županije oko 18 sati pogodilo je jako kišno nevrijeme, a jako jugo na nekoliko je mjesta u samom središtu grada te u okolici čupalo stabla borova, pišu 24sata.

Vatrogasci su morali intervenirati na cesti Biograd – Benkovac, gdje su stabla na cesti prekidala promet. Zbog sličnih problema intervenirali su kod Stankovaca, te kod novog sveučilišnog kampusa. Dodajmo svemu da je olujni vjetar u okolici Omiša nosio razne predmete koje su ljudi ostavili izvan kuća. Na jednoj staroj kući zbog vjetra se urušio krov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo