GLAVNE FACE 'RUŽE VJETROVA' / Nesretni ljubavni par na pikniku

Image
Foto: RTL

Iznimno topli vikend u prvim jesenskim danima Zoran i Marina, glavni protagonisti "Ruže vjetrova", odlučili su provesti na pikniku u splitskom gradskom parku Đardin.

22.10.2012.
12:46
RTL
VOYO logo

Iako su mnogi Splićani odlučili jesenje zrake sunca iskoristiti u kupaćim kostimima kupajući se u moru, Zoran i Marina su svoje slobodno vrijeme ipak odlučili provesti u splitskom gradskom parku uz portugalske specijalitete.

"Obožavam kuhati i veliki sam gurman kada je hrana u pitanju. Umjesto morskih radosti, Zoran i ja smo se odlučili na piknik uz ukusne slastice iz portugalske kuhinje - Pasteis de Belem - lisnati kremasti kolačići i Queijadinha da Sintra - muffini od sira koji su Zorana oduševili", rekla je Marina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako glume nesretni ljubavni par u "Ruži vjetrova", Zoran i Marina se jako dobro slažu izvan seta te uživaju provoditi slobodno vrijeme zajedno.

Image
Foto: RTL

"Marina mi dosta često zna dati poneki savjet kako bi lakše savladao splitski naglasak, a sve je to puno lakše uz njezine specijalitete", dodao je Zoran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Marina i Zoran u privatnom životu nemaju ljubavnih problema, dok one u životima Marije i Šimuna možete gledati od ponedjeljka do petka od 20:00 sati na RTL Televiziji u "Ruži vjetrova"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo