dalić odigrala ključnu ulogu /

RTL prvi donosi: sporazum o nagodbi Agrokora i dobavljača načelno postignut, u utorak će se znati tko su novi vlasnici koncerna

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Martina Dalić lobirala je kod dobavljača i financijskih vjerovnika da se postigne dogovor oko graničnog duga

6.4.2018.
7:52
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Kako RTL neslužbeno doznaje, Agrokor i dobavljači načelno su postignuli sporazum o nagodbi, a u njemu je ključnu ulogu odigrala Martina Dalić. Tijekom jučerašnjeg sastanka, između ostalog i sa Sberbankom, Zagrebačkom bankom i Knightheadom, Martina Dalić lobirala je kod dobavljača i financijskih vjerovnika da se postigne dogovor oko graničnog duga. Prema informacijama našeg reportera, oko pitanja nagodbe su svi oprezni te ne žele izlaziti van s informacijama, jer se sporazum koji bi detaljno regulirao dogovorene odredbe tek treba potpisati u ponedjeljak ili utorak.

Naime, još početkom tjedna u Zagrebu se u bivšem Hypo centru održao sastanak Agrokorovih dobavljača kojima je u fokusu bio nacrt konačne nagodbe, a jedna od tema je bila i granični dug. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer su se u Vladi pojavili izvanredni povjerenik za Agrokoru Fabris Peruško i njegova zamjenica Irena Weber. Iako nisu htjeli davati nikakve komentare o razlozima dolaska u Vladu, pretpostavlja se da su s premijerom razgovarali o nagodbi.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo