Prijavite se! / Nemojte propustiti priliku: Donosimo vam top 10 poslova tjedna koje nude uspješne tvrtke!

Image
Foto: Shutterstock/Vijesti.hr

Uspješne tvrtke traže nova pojačanja. Pogledajte što se nudi i postanite dio jedne od uspješnih tvrtki

15.1.2020.
16:25
Shutterstock/Vijesti.hr
VOYO logo

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. Naime, i ovaj tjedan donosimo vam popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih na brz i jednostavan način. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da biste krenuli u potragu za poslom, kliknite na SLJEDEĆA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammer International

Samer International zapošljava Junior Network Development Managera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Glavni zadaci su razvitak novih i postojećih poslova, razvitak i održavanje agenata, razvoj i održavanje internih odnosa i ostalo. Potrebne vještine su odlično znanje engleskog jezika, dobro znanje MS Office-a i općenito poznavanje logistike i transporta te orijentiranost na prodaju. Prijave su otvorene do 31.1. Aplicirajte.

Naton ljudski potencijali d.o.o.

Agencija Naton ljudski potencijali d.o.o. za potrebe klijeta zapošljava na poziciji Logistics and Commercial Administration Manager (m/ž) u Zagrebu. Traži se visoka stručna sprema, iskustvo u logističkom managementu minimalno dvije godine, računalna pismenost, napredno znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Traži se profil osobe koja je vođa, uspješno vodi članove tima, ima pozitivnu energiju i inspirira tim u pronalasku rezultata. Prijavite se najkasnije do 26.1. putem linka.

Valamar Riviera

Valamar Riviera najveća je turistička kompanija u Hrvatskoj s ljetovalištima od Istre Dubrovnika. Lokacije rada su Poreč, Rabac, otok Krk, otok Rab, Dubrovnik i Makarska.Traže radne snage na pozicijama: pomoćni konobar (m/ž), spremačica (m/ž), recepcionar (m/ž), animator (m/ž), suradnik za odnose s gostima (m/ž), a la carte kuhar (m/ž).

Mjesto rada: otok Krk, otok Rab. Na poslove možete aplicirati najkasnije do 30.1. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, edukacije. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca nalinku.

Wasi d.o.o.

Wasi d.o.o.  traži terenskog komercijalista (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 27.1. Poslodavac nudi stimulativna primanja, službeni automobil, slobodu u radu. Poželjni su poznavanje nautičke opreme i poznavanje inox galanterije, ali nije nužno. Prijavite se.

Navigatio Europae d.o.o.

Navigatio Europae d.o.o. u potrazi je za tehničkim direktorom IT nautičke agencije (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 23.1. Glavne odgovornosti ovog radnog mjesta su: sudjelovanje u kreiranju vizije i napretka tvrtke, odgovornost za ostvarenje strateških ciljeva u domeni IT nautičkog poslovanja, odgovornost i vlasništvo nad P&L-om tvrtke i njezinim resursima, izrada budgeta i poslovnih planova razvitka tvrtke i ostalo.

Traži se višegodišnje iskustvo na rukovodećim IT pozicijama i iskustvo u IT project managementu te iskustvo u vođenju timova i people managementu. Potrebna je izražena komunikativnost, elokventno izražavanje na hrvatskom i engleskom jeziku u govoru i pismu, visoka računalna pismenost. Aplicirajte.

Workforce

Agencija Workforce za potrebe klijenta traži nove radne snage na poziciji Field Force manager (m/ž). Traži se diploma iz farmacije, medicine, stomatologije ili veterine te minimalno petogodišnje iskustvo. Obavezno je iskustvo u kardiovaskularnoj terapiji, dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost je poznavanje Navision-a. Posao obuhvaća koordiniranje i organiziranje članova tima, slijedeći rezultate i implementiranje akcija za provođenje kvalitete i kvantitete prodaje. Provjerite detalje i aplicirajte najkasnije do 14.12.

LPP Sinsay

LPP Sinsay zapošljava u Požegi na pozicijama: visual merchandiser (m/ž), store manager (m/ž), prodavač (m/ž). Potrebno je relevantno iskustvo u prodaji i tekstilnoj industriji te znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi rad u stabilnoj i brzorastućoj tekstilnoj kompaniji, kompetitivnu plaću i bonuse. Prijavite se na linku.

Philips

Philips traži nove radne snage u Zagrebu: Digital Marketing Manager (m/ž) i Sales Representative OHC (m/ž). Prijave su otvorene do 12.2. Za poslove je potrebno trogodišnje do petogodišnje radno iskustvo, proaktivnost i orijentiranost na ciljeve, napredno korištenje računala, dobro znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Pogledajte uvjete poslova i prijavite se ovdje.

FINA

FINA traži djelatnika poslovnice/ referenta (m/ž) u gradovima: Slavonski Brod, Donji Andrevci, Vukovar te suradnika za računovodstvo i financije (m/ž) na Pagu.  Za posao djelatnika poslovnice/ referanta (m/ž) očekuje se viša stručna sprema ekonomskog smjera i minimalno osam mjeseci radnog iskustva, usmjerenost na klijente i detalje, razvijene komunikacijske vještine i kontinuirano učenje.

Poznavanje poslova platnog prometa i iskustvo rada s klijentima je prednost. Za posao suradnika za računovodstvo i financije (m/ž) traži se visoka ili viša stručna sprema ekonomskog smjera, trogodišnje radno iskustvo, pasivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, samostalnost u radu te poznavanje poreznih i računovodstvenih zakona i propisa. Prijavite se.

DIV Grupa

DIV Grupa zapošljava referenta ljudskih resursa za obračun plaće (m/ž) u Samoboru. Poslodavac nudi nova znanja, mogućnost napretka, ugodnu radnu atmosferu i stimulativna primanja. Traži se obrazovanje ekonomskog smjera, znanje engleskog jezika, napredno poznavanje rada na računalu i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poželjno je dvogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima. Potražite detalje o poslu i prijavite se putemlinka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo