Djeca zbližavaju ljude? / Ne propustite treći dio blockbustera o Fockerovima

Treći dio blockbustera ponovno spaja Fockerove, tj. Gregove roditelje, koje tumače Dustin Hoffman i Barbara Strein, i obitelj Byrnes (Robert De Niro i Bylte Danner) na rođendanskom slavlju njihovih unuka. Budite uz RTL u subotu u 20 sati.

26.10.2013.
11:08
VOYO logo

Zajedno već 10 godina Greg (Ben Stiller) i Pam (Teri Polo) ponosni su roditelji slatkih blizanaca. No novca nema na bacanje pa, kako bi obitelji mogao pružiti ugodan život, Greg pronalazi drugi posao u farmaceutskoj kompaniji.

Vijest o Gregovom drugom zaposlenju Jack (Robert De Niro) ne prihvaća baš dobro, štoviše posluži mu kao potvrda da je nesposobna glava obitelji. Gregu je rođendanska zabava blizanaca prilika da pokaže Jacku da je u krivu i zato planira organizirati ekstravagantnu zabavu na koju poziva kompletan obiteljski klan, pa čak i Kevina (Owen Wilson), koji još uvijek nije prebolio Pam.

Treći dio blockbustera ponovno spaja Fockerove, tj. Gregove roditelje, koje tumače Dustin Hoffman i Barbara Strein, i obitelj Byrnes (Robert De Niro i Bylte Danner) na rođendanskom slavlju njihovih unuka. Iako naslov prejudicira da je filmski serijal ovog puta usredotočen na djecu, i dalje je „epska borba“ između Grega i Jacka u prvom planu.

I ovog puta ogromne količine smijeha i zabave su zagarantirane, a kako i ne bi, kada najveća svjetska glumačka imena nose glavne i sporedne uloge - Ben Stiller, Robert De Niro, Owen Wilson, Dustin Hoffman, Barbara Streisand, Jessica Alba, Harvey Keitel…

Stoga ove subote budite uz RTL Televiziju od 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo