vaša najdraža serija / Ne propustite premijeru 'Teorije velikog praska'

Image
Foto: RTL

Glavne face humoristične serije „Teorija velikog praska“ su dvojica najboljih prijatelja genijalaca, dr. Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) i dr. Sheldon Cooper (Jim Parsons) koji bi mogli satima raspravljati o kvantnoj fizici i teorijama nastanka svemira, ali će se potpuno pogubiti ako ih pitate nešto vezano uz svakodnevicu života na Zemlji.

18.9.2013.
15:22
RTL
VOYO logo

Šesta sezona popularne, iznimno hvaljene i višestruko nagrađivane serije „Teorija velikog praska“, koju su Chuck Lorre („Dva i pol muškarca“) i Bill Prady („Dharma i Greg“)  osmislili, producirali i za koju su napisali scenarij, večeras na RTL2 ima svoju premijeru! Svi oni koji vole dobar humor i zabavu opustit će se uz nove, premijerne nastavke serije svakog radnog dana, od ponedjeljka do petka u 21:35 sati!

Glavne face humoristične serije „Teorija velikog praska“ su dvojica najboljih prijatelja genijalaca, dr. Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) i dr. Sheldon Cooper (Jim Parsons) koji bi mogli satima raspravljati o kvantnoj fizici i teorijama nastanka svemira, ali će se potpuno pogubiti ako ih pitate nešto vezano uz svakodnevicu života na Zemlji. Već se pet godina druže s prijateljima koje su upoznali na poslu, dr. Rajeshem Rajem Koothrappalijem (Kunal Nayyar) i Howardom Wolowitzom (Simon Helberg), kolegicom znanstvenicom dr. Bernadette Rostenkowski (Melissa Rauch) i dr. Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik), ali i običnom djevojkom iz susjedstva, Penny (Kaley Cuoco). U novim nastavcima šeste sezone Howard se ipak zaposli u Međunarodnoj svemirskoj postaji netom nakon vjenčanja s Bernadette, što se neće dopasti njegovoj majci koja silno želi zadržati sina pod svojim krovom. Leonard i Penny ponovno će imati problema u svojoj „sad smo zajedno/sad nismo“ vezi, Sheldon i dalje odbija prihvatiti Amy kao svoju djevojku unatoč jačanju njihove platonske veze, dok će se Raj morati suočiti s činjenicom da on jedini  nema djevojku.

Ove sezone sedmero veličanstvenih glavnih protagonista dobili su pojačanje u vidu jednog starog i nekoliko novih likova. Tako je Kevin Sussman, koji je kroz pet prijašnjih sezona tumačio sporedni lik vlasnika strip-dućana Stuarta Blooma, dobio promaknuće i postao osmi član stalne glumačke postave. S obzirom da se Howard oženio i otišao u svemir, Raj će sve više vremena provoditi s luckastim Stuartom, a samim time i sve češće boraviti u domu Leonarda i Sheldona. Od gostujućih glumaca valja spomenuti Margo Harshman (Mamma Mia!) koja će igrati Sheldonovu atraktivnu asistenticu Alex Jensen, Reginu King (Jerry Maguire, Cura sa zadatkom 2) koja će utjeloviti lik Jeanine Davis, šefice Kadrovske s jasnim ciljem da riješi slučaj prijave jedne kolegice protiv Sheldona za seksualno zlostavljanje, Kate Micucci (Stažisti) kao Rajeva novopečena prijateljica Lucy, te bivši američki astronaut Buzz Aldrin u ulozi - samoga sebe.

Na 65. po redu dodijeli Emmy nagrada, koja će se ovog vikenda održati u Los Angelesu, serija „Teorija velikog praska“ nominirana je u osam kategorija, uključujući i onu za najbolju humorističnu seriju, i to treću godinu zaredom, glumac Jim Parsons i ove je godine nominiran za Zlatni globus za ulogu dr. Sheldona Coopera u kategoriji najbolji glumac u humorističnoj seriji, dok je glumica Kaley Cuoco preuzela nagradu People's Choice za najbolju seriju 2013.g.. Serija je u šest godina postojanja osvojila preko 90 nominacija i 30 nagrada te privukla više-milijunsko gledateljstvo diljem svijeta.

Bez obzira odigrava li se radnja serije na Zemlji ili u svemiru, glavni junaci serije „Teorija velikog praska“ garantiraju gledateljima vrhunsku zabavu u novim epizodama šeste sezone, koje će se premijerno početi prikazivati od večeras, srijede 18. rujna od 21:35 sati na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo