NAKON UTAKMICE S INTEROM: /

Bandić posjetio pretučenog 17-godišnjeg navijača Hajduka

Image
Foto: PIXSELL, Zarko Bašić
5.9.2015.
16:35
PIXSELL, Zarko Bašić
VOYO logo

Bandić je poručio kako želi vjerovati da će policija uskoro otkriti počinitelje i drakonski ih kazniti. "To nije Zagreb niti je gradonačelnik na čelu takvog grada, to su huligani koje treba otkriti i sankcionirati i kazniti", rekao je zagrebački gradonačelnik.

Pozvao liječnike na utakmicu

Kako bi makar dijelom pomogao u drugačijoj slici Zagreba obojicu mladića i oba doktora koja su se borila za njihov život i saniranje ozljeda Bandić je pozvao na utakmicu Arsenala i Dinama, da mu budu gosti u loži, 16. rujna, u Maksimiru. "I bit ćemo zajedno i rekao sam im da obuku Hajdukovo dresove. Ja ću Dinamov, oni će Hajdukove, a netko će hrvatski", istaknuo je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je novinarima izjavio da je u Klaićevoj bolnici obišao nastradalog 17-godišnjeg mladića Marija Butorca, dok je drugi pretučeni mladić bolje pa je pušten kući. "Dečko se osjeća dobro i majka je pored njega već tjedan dana. Doktori kažu da će u bolnici ostati još četiri, pet dana. Taman onoliko da se oporavi do Arsenala", rekao je Bandić.

U autobusu postoje kamere

Bandić je istaknuo da na Črnomercu, gdje se mladići pretučeni nije bilo kamera, ali da kamere postoje u autobusu. "I ti huligani su se vozili zajedno s njima iz Zaprešića. Nadam se i želim vjerovati da će Policijska uprava Zagrebačka hitno reagirati i da će otkriti počinitelje i drakonski ih kazniti jer ovo je nedopustivo, neoprostivo, divljači, barbarski", poručio je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema policijskim podacima 17-godišnji mladići su pretučeni u nedjelju, 30. kolovoza oko 22 sata, na okretištu autobusa na Črnomercu, a nepoznati počinitelji obojici su nanijeli teške ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo