O USTAŠKIM SIMBOLIMA /

Nakon spornih fotografija Milinović poručuje: 'Moj stav o ustaštvu je bistar kao lička voda'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Milinović tvrdi da ne može uočiti svaki detalj koji eventualno može izazvati određene nesporazume

16.5.2017.
10:28
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su se jučer u medijima objavljene fotografije na kojima saborski zastupnik Darko Milinović, koji se u predizbornoj kampanji natječe za posao župana Ličko-senjske županije pozira s braniteljom Mihovilom Kursom, koji na tim fotografijama nosi majicu s ustaškim simbolima oglasio se i sam Milinović. 

"U tjedan dana kampanje slikao sam se s tisućama ljudi koji su mi izražavali potporu i ne mogu uočiti svaki detalj koji eventualno može izazvati određene nesporazume. Moj stav o ustaštvu i nacizmu je vrlo jasan. Ustaštvo je najveća tragedija koja se desila i moj stav o tome je bistar kao lička voda. O tome svjedoče i moje brojne izjave u proteklih desetak godina", izjavio je Milinović, piše Jutarnji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je da s dotičnim gospodinom nije Facebook prijatelj, niti su mi poznati njegovi stavovi izraženi na Facebook profilu.

"Pozivam sve mlade Ličko-senjske županije i cijele Hrvatske da takve i slične postove jednostavno ignoriraju i ako je ikako moguće ne otvaraju, kao što i sam činim", izjavio je Milinović “poručivši svima, poglavito mladima, da u našim srcima mora biti mjesta za hrvatstvo i sve različitosti jer ta simbioza je najjača snaga naše države”, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihovil Kurs je nakon što su mediji objavili dvije sporne fotografije s Milinovićem pobrisao ih sa svog Facebook profila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo