PREMIJERNA TREĆA SEZONA / Najzabavnija špijunska serija opet na RTL2!

Image
Foto: RTL

U novim epizodama Chuck će se u zadnji trenutak predomisliti i odustati od bijega u slobodu sa Sarah, uvjeravajući se da je rođen za posao tajnog špijuna, pogotovo nakon saznanja da je njegov otac pravi stvoritelj nove verzije 'Intersekta' u njegovoj glavi. Nakon nekoliko dana, Chuck se vrati na svoj 'dnevni' posao prodavača kompjuterske opreme, gdje ponovo susreće Sarah koja se, u međuvremenu, zaljubila u Daniela Shawa (Brandon Routh), svog novog kolegu iz CIA-e.

28.12.2012.
16:41
RTL
VOYO logo

Najzabavnija špijunska serija na svijetu vraća se na RTL2 s novim, premijernim epizodama treće sezone! Serija koja prati život Chucka Bartowskog, normalnog mladića i prodavača u lokalnoj trgovini kompjuterske opreme u Burbanku koji je pukom slučajnošću postao vladin agent, u trećoj sezoni donosi nove dogodovštine pune akcije, smijeha, ali i neočekivani zaplet jedne 'filmske' ljubavne veze.

Naime, pri kraju druge sezone Chuck (Zachary Levi) i njegova kolegica Sarah (Yvonne Strahovski) započeli su strastvenu vezu iako oboje znaju da ih neprofesionalni odnos i zaljubljenost mogu dovesti u veliku opasnost. U novim epizodama Chuck će se u zadnji trenutak predomisliti i odustati od bijega u slobodu sa Sarah, uvjeravajući se da je rođen za posao tajnog špijuna, pogotovo nakon saznanja da je njegov otac pravi stvoritelj nove verzije 'Intersekta' u njegovoj glavi. Nakon nekoliko dana, Chuck se vrati na svoj 'dnevni' posao prodavača kompjuterske opreme, gdje ponovo susreće Sarah koja se, u međuvremenu, zaljubila u Daniela Shawa (Brandon Routh), svog novog kolegu iz CIA-e. Strahujući da bi, udruživanjem s Prstenom, Shaw mogao ubiti Sarah, Chuck započinje novu borbu za vraćanje Sarahinog povjerenja, ujedno se nadajući da bi opet mogli postati par.

Nove, još zabavnije epizode serije „Chuck“, oduševile su i glavnog glumca Zacharyja Levija. On je tijekom snimanja treće sezone uživao glumeći novog, 'opakog' Chucka, koji uz pomoć nadograđenog softwarea u glavi može činiti bolje i luđe stvari nego prije, kao na primjer mačevanje u letećem avionu, tučnjava tijekom leta padobranom, poznavanje novih borilačkih vještina, ali i sviranje čudnih muzičkih instrumenata. Osim Levija, novim akcijskim scenama radovala se i Merritt Yohnka, glavna koordinatorica kaskaderskih scena, koja je već treću godinu zaredom nagrađena nominacijom za prestižnu televizijsku nagradu Emmy.

Kako bi odnos između Chucka i Sarah bio što zamršeniji, producenti su odlučili 'uposliti' dvoje novih glumaca koji će utjeloviti njihove nove ljubavne partnere – Chuckovu novu djevojku, Hannah, glumi lijepa Kristin Kreuk (mnogima poznatija kao Lana Lang iz „Smallvillea“), dok super zgodni  Brandon Routh (filmovi „povratak Supermana“ i „Scott Pilgrim protiv svijeta“) glumi Sarahinog novog dečka. Osim njih, u trećoj sezoni pojavit će se i Scott Bakula (serija „Quantum Leap“) kao Chuckov otac Stephen J. Bartowski, Christopher Lloyd (filmski serijal „povratak u budućnost“) kao CIA-in psihijatar dr. Leo Dreyfus, te Mark Sheppard (serije „Dr. Who“, „Skladište 13“) i švedski model Mini Anden (serije „Kosti“, „Reži me“, „CSI: Miami“).

Uživajte u novim zgodama i nezgodama nesvakidašnjeg špijuna Chucka u novim epizodama koje se počinju emitirati od petka, 4. siječnja 2013.g., od 23:15 sati na RTL2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo