Najvažnije vijesti ovoga jutra

Donosimo vam nekoliko najvažnijih tema o kojima će se danas pričati.

18.12.2014.
8:12
VOYO logo

1. Kombijem sletio u kanal, poginula jedna osoba

Teška prometna nesreća dogodila se na području Koprivničko-križevačke županije. Nažalost, jedna je osoba izgubila život. Više pročitajte ovdje.

2. Grad koji nudi 'novi život' u obećanoj zemlji

Uslijed ratnih događanja na Bliskom istoku, milijuni ljudi raznih nacija i vjera odlučuju svoju sreću i sigurnost potražiti daleko od svog doma. Veliki broj izbjeglica kreće se prema Europskoj uniji, a mnogima od njih krajnja destinacija je Njemačka. I dok ih mnogi gradovi ne žele na svom teritoriju, donosimo divnu pirču iz grada Goslara. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Hrvatska dobila novog milijunaša

Hrvatska je u srijedu navečer dobila novog milijunaša. Naime, u izvlačenju Lota 7/39 pogođen je sedmi Joker broj ove godine. Dobitni listić uplaćen je u Novskoj, a sretnom dobitniku donio je 3.357.660,80 kuna. Više pročitajte ovdje.

4. HRT 'ukrao' djelatnicu Nove TV

Premda od svog dolaska na HRT ravnatelj programa HRT-a Saša Runjić ne krije kako mu je jedan od prioriteta poboljšati promociju programa, potez koji je povukao angažiravši ovih dana Jelenu Saraju na poslovima promocije, na izradi vizuala, spotova i foršpana, već je povod novoj velikoj kontroverzi. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Nakon novog skandala poznati svjetski trgovac razbjesnio svoje prodavače

Proteklog su petka brojni Amazonovi korisnici bili oduševljeni tehničkom greškom softvera za podešavanje cijena, zbog čega su se artikli,od odjeće i tehnologije do namještaja, prodavali po cijenama od otprilike deset lipa. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo