IZABRALI GA PACIJENTI /

Najdoktor u Hrvatskoj promijenio posao u šest gradova i radio kao smetlar

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Doktor Robert Buljubašić na specijalizaciju je čekao tri i pol godine, a u tom periodu promijenio je čak šest gradova i šest poslova

19.2.2018.
17:50
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Doktor Robert Buljubašić, 42-godišnjak koji je zaposlen u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Dubrava gdje radi kao kirurg i ortoped traumatolog, prema izboru pacijenata, najbolji je liječnik u Hrvatskoj. Buljubašić je u razgovoru za 24sata otkrio kako je počeo raditi već sa 14 godina i to u autokampu u Stobreču, ali i kao smetlar te građevinac.

"Kao dječak sam radio u autokampu Stobreč jer sam živio u Splitu, a rodom sam iz Imotskog. Zaista sam radio sve i svašta. Uključivao sam struje, bio osiguravatelj razminiravanja i smetlar. To vam je dobro plaćen posao bez obzira na to što ljudi mislili. Radio sam i kao građevinac", kazao je Buljubašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na specijalizaciju je čekao tri i pol godine, a u tom periodu promijenio je čak šest gradova i šest poslova od Imotskog, Sinja, Novske, Kaštela, Solina, pa do Splita, uglavnom u Hitnoj pomoći.

"Nisam imao ni dana godišnjeg odmora. U KB Dubrava došao sam 2005. godine. Prvi izbor mi nije bila kirurgija, nego pedijatrija. Danas se zahvaljujem Bogu što nisam pedijatar jer bi to bilo još teže od ovoga što radim. Ovu specijalizaciju volim jer je jako konkretna", kazao je Buljubašić za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo