bombastična sezona / Najbolja kuharica sezone nikada nije išla na godišnji odmor: 'Ja to u svojih 27 godina rada nikada nisam vidjela…'

Hotel u kojem radi prepun je unatoč činjenici da smo zakoračili u studeni

3.11.2021.
8:00
VOYO logo

Hrvatska je u nikada nesigurnijim okolnostima zaokružila iznimno uspješnu turističku sezonu. Osam posto veći iznos računa fiskaliziran je prošli tjedan u ugostiteljstvu i turizmu nego u istom razdoblju pretpandemijske 2019. godine. Izdano je 20 posto manje računa, ali se trošilo više

A da su ljudi najvažniji za uspjeh svakog posla, nije tajna. Za RTL Danas Boris Mišević razgovarao je s  jednom od zvijezda ovogodišnje turističke sezone koja je osvojila nagradu na nedavno završenim Danima turizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o Snježani Jokić, najboljoj kuharici ove sezone koja iza sebe ima 27 godina rada.

"Iznenađena sam. Puno mi znači da je netko prepoznao moj rad i trud", komentirala je činjenicu da je od svih ugostiteljskih radnika na Jadranu ta prestižna titula pripala upravo njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li ikada išla na godišnji odmor, Jokić u šali kaže kako se to ugostiteljske radnike ne pita jer za njih nema godišnjeg odmora, pogotovo u sezoni. To znači da u 27 godina nikada nije bila na ljetnom godišnjem odmoru.

Jokić kaže kako najradije sprema roštilj, a zanimljive su joj i pizze s obzirom na to da ne voli monotone poslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gosti vole sve i žele probati uvijek nešto novo. To da su zadovoljni vidi se po popunjenosti hotela", rekla je.

A hotel u kojem radi, a koji se nalazi u Novom Vinodolskom, je prepun unatoč tome što je početak 11 mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja to u ovih 27 godina nisam doživjela, da hotel bude tako pun i ne vidi se baš pražnjenje", za kraj je rekla Jokić koja će nagradu staviti na zid u dnevnom boravku.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo