šala na račun argentinaca / 'Nadam se da neće zapaliti hrvatski bicikl': Mate Rimac naslađuje se Messiju nakon pobjede Hrvatske

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL/Facebook

Greyp G12S je električni bicikl visokih performansi proizveden od strane kompanije Greyp Bikes, sestrinske tvrtke Rimac Automobila

22.6.2018.
15:08
Sandra Simunovic/PIXSELL/Facebook
VOYO logo

Nakon što je hrvatska reprezentacija maestralno pobjedila Argentinu, reakcije na utakmicu ne prestaju. Tako se i Mate Rimac prisjetio susreta s argentinskom nogometnom zvijezdom Lionelom Messijem te kroz šalu izrazio zabrinutost što će biti s njegovim biciklom.

"Nadam se da neće zapaliti hrvatski bicikl", napisao je Rimac na Facebooku. Naime, prije dvije godine nogometaši Messi, Pique i Fabregas izabrali su hrvatske bicikle  na električni pogon Greyp G12S.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Greyp je proizveo tri unikatna bicikla za trojicu ponajboljih nogometaša, a tim za dizajn osmislio je izgled personaliziranih bicikala, dok su stručnjaci u radionici radili prekovremeno kako bi njihovu viziju pretvorili u stvarnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Greyp G12S je električni bicikl visokih performansi proizveden od strane kompanije Greyp Bikes, sestrinske tvrtke Rimac Automobila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo