NAJVEĆI PARTY U GRADU / Na ovoj pozornici vrhunski DJ-i podizat će atmosferu na jednoj od najljepših lokacija u metropoli

Po uzoru na najpoznatije svjetske parade, oko Jaruna će kružiti 6 pokretnih pozornica – party kamiona

19.8.2021.
20:23
VOYO logo

Tjedan dana trebalo je radnicima da sastave pozornicu na zagrebačkom Jarunu na kojoj će DJ-i nastupati u sklopu festivala elektroničke glazbe "Let The Music Be Free". Radnici kažu kako se radi o jednoj od najsuvremenijih pozornica na ovim prostorima. U tijeku su završni radovi. Bit će ovo festival, uvjeravaju organizatori, koji će nadmašiti sve dosad viđeno. 

„Cijela ideja ovakvog koncepta festivala je bila da donesemo nešto drugačije, to je nekakav spoj parada i klasičnog koncerta, odnosno festivala", kazao je organizator LMF festivala Damir Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po uzoru na najpoznatije svjetske parade, oko Jaruna će kružiti 6 pokretnih pozornica – party kamiona, na kojima će se izmjenjivati DJ-evi iz cijelog svijeta.

„Glavna imena su Claptone, Luciano i Marco Carola, ali bilo bi šteta ne spomenuti druga velika svjetska imena, kao što su Eelke Kleijn, Audiojack, Technasia i da se sada nikome ne zamjerim i masa drugih, ali i hrvatskih DJ-a", objašnjava Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među njima i Domagoj Jakić aka DJ Yakka. Na pozornicu kaže nam, jedva čeka. 

"Moj set je na Clasic house stageu, zajedno s David Pennom koji je headliner i nekolicinom domaćih DJ-a. Funky, disco, veselo, razigrano – za dnevni đir mislim da će to biti bingo", tvrdi Yakka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu se na Jarunu očekuje nekoliko tisuća posjetitelja, koji dolaze sa svih strana svijeta. Za ulazak svi trebaju ispuniti jedan od tri uvjeta – dokaz da su preboljeli koronu, antigenski test ne stariji od 48 sati ili potvrdu o cijepljenju.

"I naravno, unutar prostora je površina velika, ljudi su disperzirani koliko je moguće tako da ne budemo u nekakvoj situaciji koja kasnije može prouzrokovati probleme", tvrdi Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetiteljima se jamči dobra atmosfera, odlična glazba i partijanje do ranog jutra.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike