NA KNEŽIJI SILOVAO SVOJA DVA PSA: / Zaposlenik Europskog parlamenta pse izgladnjivao, zlostavljao, pa im za nagradu davao hranu

Image

Zagrepčanin I.I. (41) uhićen je još u rujnu 2015. godine zbog sumnje da je fizički i seksualno zlostavljao svoja dva psa, pasmine Rhodesian Ridgeback.

24.4.2017.
22:46
VOYO logo

Optužnica tereti 41-godišnjaka da je od 2009. godine do rujna 2015., kad je uhićen, na različitim lokacijama seksualno općio sa svojim psima pri čemu im je nanosio bol i patnju. Psi su zadobili trajne tjelesne ozljede, a I.I. je kod njih pokušao razviti proces uvjetovanja tako što im po nekoliko dana nije davao hranu ni vodu nakon čega bi spolno općio s njima, a potom im 'za nagradu' davao hranu, piše Večernji list.

Uhvaćen je slučajno, u sklopu akcije otkrivanja pedofila tijekom koje su pronašli e-mail adresu koja je razmjenjivala poruke i fotografije spolnog općenja odraslih osoba sa psima. Mail adresa je dovela do tvrtke na zagrebačkoj Knežiji u vlasništvu I.I. Pri pretrazi stana i ureda pronađeno je 111 CD-a i DVD-a punih spornih fotografija. Psi su pronađeni u prostorijama tvrtke nakon čega su odvedeni u sklonište u Dumovcu. 'Psi su ukočeni i slabo prate zbivanja oko sebe. U dodiru s nepoznatim osobama lagano uzmiču i ne pokazuju interes za interakciju, dok pri nešto grubljem kontaktu reagiraju uplašeno i spuštaju se prema podu, što je suprotno od uobičajenog ponašanja. Može se zaključiti da su u konstantnom strahu', rekla je vještakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I.I. se na prvom ispitivanju branio šutnjom, a na drugom je rekao kako se psima 'stanje pogoršalo otkad su u skloništu'.

Inače, 41-godišnjak iz Zagreba je bio zaposlenik Europskog parlamenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo