UBOJSTVO U TRAMVAJU / Cure detalji strašnog zločina: Čovjek je imao 52 godine, ubijen je usred bijela dana nožem. Bio je poznat policiji

Image
Foto: Matija Habljek/Pixsell

'Istražit će se posljednji sati kretanja ubijenog muškarca, gledati što je mogao biti motiv', kazao je kriminalist Željko Cvrtila

19.9.2021.
21:10
Matija Habljek/Pixsell
VOYO logo

U subotu ujutro, u tramvaju na Mostu Mladosti, pronađen je mrtav muškarac. U nedjelju je objavljeno da je ubijeni imao 52 godine, a policija je objavila kako je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio tog čovjeka.

Njegovo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da je žrtva zbog sitnih kriminalnih radnji bila poznata policiji i da se u posljednje vrijeme odala skitnji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell

Policija provodi očevid

U "šestici" nije bilo kamere

Tome je dodano kako je muškarac ubijen nožem, a iz ZET-a je odgovoreno kako videonadzor postoji u 170 tramvaja u Zagrebu, ali ne i u "šestici" u kojoj je došlo do zločina jer je riječ o starijem modelu.

Image
DETALJI UŽASA U TRAMVAJU /

Jedna od putnica primijetila je čovjeka bez svijesti, a kad je alarmirala vozača, shvatili su da je ubijen

"Istražit će se posljednji sati kretanja ubijenog muškarca. Tragat će se za motivom da se vidi tko bi mogao imati motiv za ubojstvo te osobe ili se radi o nekakvom slučajnom događaju, razračunu, je li možda bilo nekakvih tuča, svađa negdje u blizini koje su zabilježeni'', pojasnio je kriminalist Željko Cvrtila za Dnevnik Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

""U subotu,  18. rujna oko 8:55 sati u Novom Zagrebu na Sarajevskoj cesti u tramvaju linije broj 6 koji je vozio na relaciji Sopot-Most Mladosti, putnica iz priključnih kola obavijestila  je ostale putnike, a potom oni i vozača, da se u priključnim kolima nalazi muškarac za kojeg se čini da je u besvjesnom stanju.

Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell

Policija provodi očevid

Putnici pokušali pomoći

Vozač je zaustavio vožnju te su putnici pokušali pomoći muškarcu kada su uočili da je ozlijeđen zbog čega je zatražen dolazak hitne medicinske pomoći i policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hitna medicinska pomoć je po dolasku konstatirala smrt muškarca, dok je s obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku", rečeno je dosad iz policije.

Građani uznemireni

"Ne znam što se dogodilo u ovom slučaju, ali jezivo je, posebno kad znate da se tako nešto dogodilo usred bijela dana. Općenito više nikome ništa ne možete ni reći, ukazati nekome da nešto nije u redu, a bez straha da vas ne ozlijedi", rekla je stanovnica Novog Zagreba za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo