DETALJI UŽASA U TRAMVAJU / Jedna od putnica primijetila je čovjeka bez svijesti, a kad je alarmirala vozača, shvatili su da je ubijen

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku

19.9.2021.
12:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U subotu ujutro, u tramvaju na Mostu Mladosti, pronađen je mrtav muškarac na kojemu je bilo tragova nasilja. Sinoć se još nije znao identitet osobe, a danas je poznato kako se radi o 52-godišnjem muškarcu.

Zagrebačka policija jutros je objavila detalje zločina.

Putnica uočila muškarca u besvjesnom stanju

"Jučer,  18. rujna oko 8.55 sati u Novom Zagrebu na Sarajevskoj cesti u tramvaju linije broj 6 koji je vozio na relaciji Sopot-Most Mladosti, putnica iz priključnih kola obavijestila  je ostale putnike, a potom oni i vozača, da se u priključnim kolima nalazi muškarac za kojeg se čini da je u besvjesnom stanju. Vozač je zaustavio vožnju te su putnici pokušali pomoći muškarcu kada su uočili da je ozlijeđen zbog čega je zatražen dolazak hitne medicinske pomoći i policije.

Hitna medicinska pomoć je po dolasku konstatirala smrt muškarca, dok je s obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku."

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali