Muke po HDZ-u: Što ćemo s ovom našom mladeži?

18.1.2011.
14:12
VOYO logo

"Čekamo odluku iz Zagreba hoće li se organizacija raspustiti, postaviti povjerenik, održati novi izbori ili nešto treće", rekao je Ivan Jović, koji je nakon ostavke Matije Perkovića preuzeo vođenje karlovačke Mladeži HDZ-a. Bez obzira na to što će se dogoditi, mladi hadezeovci poručuju da akcije definirane programom rada neće biti zaustavljene.

"I ja ostajem u stranci i kolegama ću pomoći svojim radom i iskustvom u projektima koje smo započeli. U tijeku su razgovori s novim mladim ljudima koji će nam se uskoro priključiti. Riječ je o dosad neeksponiranim osobama, završili su fakultete, a imaju rezultate i ugled u poslu kojim se bave. Takvi ljudi mogu dati znatan doprinos stranci i politici u stručnom dijelu. Vjerujem da ćemo ih uskoro predstaviti javnosti", rekao je Matija Perković, predsjednik Mladeži HDZ-a u ostavci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u prosincu su tri člana karlovačke Mladeži HDZ-a u toaletu noćnog kluba Astralis pretukla 18-godišnjeg Marka Jovkovića. Nasilni 26-godišnjaci Željko Goršić, Danijel Trupković i Vladimir Vogrinc odmah su izbrisani iz članstva stranke.

I dok u Karlovcu stanje još nije sređeno, novi skandal s mladim HDZ-ovcima potresao je i Slavonski Brod: tamošnji dopredsjednik Mladeži HDZ-a Danijel Sočković u petak je prenoćio u policijskoj postaji jer je upravljao automobilom premda mu je izrečena zabrana vožnje. Sočković je inače sin Zdravka Sočkovića, bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika te aktualnog predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Brodsko-posavske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201012140236006 arti-201012130246006 arti-201012150775006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo