Sporni kredit Agrokoru /

Mostovi zastupnici: 'Dobrović je u najboljoj vjeri poslušao Marićeve sugestije oko kredita Agrokoru'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnici Mosta ističu da je Marić 'uvjerio ostale članove NO-a HBOR-a da glasuju za dodjeljivanje kredita Agrokorovim tvrtkama, iako se sam iz glasovanja izuzeo'

12.7.2017.
12:11
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ivana Ninčević-Lesandrić, saborska zastupnica Mosta, ponovila je izjavu bivšeg ministra Slavena Dobrovića, koji je jučer kazao da je Zdravko Marić "sugerirao drugim članovima Nadzornog odbora HBOR-a glasanje za sporni kredit Agrokoru", donosi Večernji list.

"Svi problemi Agrokora koji se zataškavaju izašli su u javnost. No vratimo se na HBOR-ov kredit Agrokoru. Unatoč mojim primjedbama i kritikama kako se dodjeljuju kredit, dogodila nam se cijela situacija oko Agrokora ni pola godine od kada je dodijeljen kredit. Kako je moguće da je stabilna tvrtka odjednom došla do toga da država mora reagirati po hitnom postupku? Tko je kriv za to i tko će odgovarati?", pita se Ninčević-Lesandrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miroslav Šimić, predsjednika Kluba zastupnika Mosta, također je dao sličnu izjavu.

"Dobrović je od strane ministra Marića imao sugestije da je dobro da se prijedlog prihvati i on ga je u najboljoj vjeri prihvatio", izjavio je Šimić za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mostovi zastupnicima uzvratio je HDZ-ov Branko Bačić izjavivši da "ne biti na sjednici Nadzornog odbora, a optuživati druge članove je degutantno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo