KRIZA VLASTI NA VRHUNCU / Mostov ministar Slaven Dobrović: 'HDZ trenutno ide u smjeru koji ne vodi ničemu'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Nasuprot Mostovom partneru u Vladi HDZ-u koji traži opoziv premijera Oreškovića, Most i dalje želi da Orešković bude premijer

14.6.2016.
13:54
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

SLAVONSKI BROD - Ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović izjavio je u utorak u Slavonskom Brodu kako se u Mostu nadaju da će se u Hrvatskoj podići razina političke odgovornosti ili će u suprotnom biti potrebni novi izbori.

Dobrović je rekao to novinarima u Slavonskom Brodu, komentirajući političku krizu i najavljenu smjenu predsjednika vlade Tihomira Oreškovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasuprot Mostovom partneru u Vladi HDZ-u koji traži opoziv premijera Oreškovića, Most i dalje želi da Orešković bude premijer.

"Za nas je mandatar gospodin Orešković, on rukovodi ovim orkestrom i vlada pod njegovim vodstvom može ići dalje i početi stvarati rezultat", kazao je Dobrović, dodavši da njihov partner u vladi "trenutno ide u smjeru koji ne vodi ničemu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio je kako vjeruju da će razum prevladati i da će se okrenuti rješenjima, odnosno da će se složiti kako je potrebno podići nivo političke odgovornosti u Hrvatskoj. "Ako ne onda će očito biti potrebni novi izbori", zaključio je Dobrović. To je, kaže i njegov osobni stav jer Mostovi ministri djeluju kao tim.

Dobrović u Slavonskom Brodu sudjeluje na  tematskoj sjednici saborskog Odbora za zaštitu okoliša i prirode na temu kvalitete zraka na području Slavonskog Broda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo