kod njih nema nezaposlenih /

Most si opet 'pucao u nogu': Grmojin bratić bez javnog natječaja dobio posao u Hrvatskim vodama!

Image

Šiljeg je u rujnu zaposlen na upražnjeno radno mjesto vodočuvara za područje Vodnogospodarske ispostave Neretva - Korčula

15.12.2016.
16:17
VOYO logo

Josip Šiljeg, bratić Mostovca Nikole Grmoje i nekadašnji nogometaš Metkovića, bez javnog je natječaja dobio posao u tvrtki Hidrotehnički objekti d.o.o., tvrtki kćeri Hrvatskih voda, doznaje 24 sata.

Radi se o čovjeku koji je završio srednju školu u Metkoviću, a tijekom nogometne karijere je igrao za NK Neretvu, Slaven Belupo i Metković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24 sata piše kako je Šiljeg u rujnu zaposlen na upražnjeno radno mjesto vodočuvara za područje Vodnogospodarske ispostave Neretva - Korčula na određeno vrijeme od šest mjeseci.

Inače, u Upravnom vijeću Hrvatskih voda sjedi većina Mostovih dužnosnika i njihovih odabranika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam imao nikakav utjecaj na zapošljavanje svojeg rođaka niti ikog drugog. Štoviše, i moja je majka već godinama nezaposlena. Zbog toga jer sam bio zamjenik gradonačelnika, a sad i saborski zastupnik, nije pristala ni na angažman oko javnih radova kako ne bi bilo spornih situacija, što je svakako znak da ne lobiram za ničije zapošljavanje te da nikad ne stavljam privatan interes ispred javnog", rekao je Grmoja za 24 sata.

Podsjetimo, nedavno je u javnosti odjeknula u afrea Kum kada je prijatelj i kum BožePetrova Mario Bukmir trebao postati zamjenik ravnatelja Hrvatskih voda. Kako bi se realizirao taj 'projekt' čak je mijenjan i statut tvrtke, no Bukmir je nakon pritiska javnosti ipak odustao od te pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike