sajam 'hrvatski otočni proizvod' /

Ministrica Žalac nekoliko sitnica sa štanda platila novčanicom od 500 kuna

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Svima je upao u oko jedan detalj. Ministrica je, naime, pred kameramaizvadila novčanice od 500 i 200 kuna kako bi platila nekoliko sitnica sa štanda na sajmu

7.3.2018.
21:03
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Sajam "Hrvatski otočni proizvod" u srijedu su na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića otvorili ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a sajam je posjetio i ministar uprave LovroKuščević

Predstavljanje projekta "Hrvatski otočni proizvod" u sklopu preduskrsnih aktivnosti odvijat će se na središnjem zagrebačkom trgu, u stakleniku postavljenom između Radićeve ulice i Splavnice sve do 14. ožujka, svaki dan od 8 do 20 sati.

Predstavit će se 24 otočna proizvođača s Hvara, Brača, Visa, Dugog otoka, Ugljana, Prvića, Krka, Raba, Paga, Korčule, Lastova, i Pelješca. Posjetitelji će moći razgledati i kupovati maslinova ulja, sireve, mariniranu ribu, vina, rakije i likere, med, slastice, eterična ulja, kozmetiku i suvenire te ostale specifične otočne proizvode.

Ministrica Žalac tom je prilikom pružila podršku otočanima i okusima autohtonih proizvoda pa je na štandu kupila nekoliko artikala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, svima je upao u oko jedan detalj. Ona je, naime, pred kamerama i fotoreporterima izvadila novčanice od 500 i 200 kuna kako bi platila nekoliko sitnica sa štanda na sajmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo