MINISTAR PROGOVORIO: /

'Bilo je dosta neugodno, počeo je raditi scene i napadao me...'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Jakus

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević verbalno je napao ministra Tomislava Panenića jer mu se nije svidjelo što se Panenić nije najavio da dolazi u Požegu

10.7.2016.
21:06
PIXSELL, Goran Jakus
VOYO logo

"Nije bilo ništa dramatično. Sjedio sam na terasi kafića u Požegi kada je došao župan Alojz Tomašević i počeo me napadati. Dramatičnim tonom je krenuo optuživati da smo bili nesposobna vlada, da smo uništili županiju. Bilo je dosta neugodno, počeo je raditi scene i napadao me zbog toga što mu se nisam najavio kad sam dolazio u Požegu", prepričao je ministar incident koji se dogodio u petak za 24sata.

Kad je Tomašević došao do njega, Panenić je sjedio s društvom u kafiću tijekom popodneva. Ni sam Tomašević nije negirao incident. "Istina je da sam sreo ministra Panenića i prigovorio sam mu što se nije javio jer je red da se javi da ga ugostimo i razgovaramo o problemima koje županija ima. Smatram da je gospodarska situacija u našem kraju loša. Rekao sam mu da vlada nije uspjela provesti reforme. Ja dok sam živ ću se boriti za boljitak našeg kraja", rekao je župan za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo