Milanović u Dnevniku: Pao je snijeg, hladno je!

Premijer Zoran Milanović gostovao je u Dnevniku Plus HRT-a te je, između ostalog, komentirao i trenutne izvanredne situacije u zemlji. 'Pao je snijeg, hladno je.

9.2.2012.
21:11
VOYO logo

Gostujući du Dnevniku Plus HRT-a premijer Zoran Milanović komentirao je trenutne vremenske (ne)prilike u zemlji, a posebno se osvrnuo na Dalmaciju i situaciju u Splitu.

''To nije na meni, već je to stvar grada. Što se tiče trenutnog stanja - snijeg je pao, hladno je. Sad će opet pasti, pa 30 godina neće i tako je to u prirodi. Upozoravam da nam nakon ovoga slijede poplave, i to ne u Dalmaciji već u unutrašnjosti u nizinama'', zaključio je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na komentare Jadranke Kosor da je trebao izaći na teren i obići najugroženija mjesta, te je poručio kako bi bilo ''šarlatanski od njega da se na teren išao slikati''.

Premijer je komentirao i najavljene prosvjede seljaka te je rekao da će Država podmiriti sve što im je dužna za 2011. godinu, kao i dugove iz prethodnih razdoblja. ''Što će biti ubuduće, to ćemo tek vidjeti'', dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović je rekao i da stanje u državi nije dobro, ali da nije ni dramatično. ''Situacija je vrlo izazovna, a rezove nitko ne voli ali su nužni'', rekao je i poručio kako vjeruje da će uspjeti zadržati trenutni kreditni rejting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike