Prepucavanja već počela / Milanović odgovorio Kolakušiću koji ne vjeruje u 70.000 potpisa; Škoro predsjednici: 'U strahu su velike oči'

Image
Foto: Davor Javorovic/Patrik Macek/Davor Javorovic/Armin Durgut/PIXSELL

Zoran Milanović odgovorio je Mislavu Kolakušiću koji ne vjeruje u vjerodostojnost njegovih 78.000 potpisa

29.11.2019.
22:00
Davor Javorovic/Patrik Macek/Davor Javorovic/Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Mislav Kolakušić drugi je kandidat za predsjednika RH koji je predao potpise Državnom izbornom povjerenstvu, kaže, njih 15.000.

I odmah nakon toga doveo je u pitanje više od 70.000 potpisa koje je predao njegov protukandidat u utrci za Pantovčak Zoran Milanović. Najavljuje da će angažirati ni manje ni više nego policiju zbog provjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović mu je odgovorio da to nije lijepo, a obojica su izrazila veliku želju da se nađu oči u oči, na sučeljavanju s ostalim kandidatima. 

Prozvani Milanović odgovorio mu je iz Babine Grede: "Gospodin Kolakušić je prikupio 15.000 potpisa, što uopće nije malo za nekoga tko nema stranačku, pa ni parastranačku strukturu kakvu imaju neki kandidati. On ima samo sebe, na to bi trebao biti, ako ne ponosan, onda zadovoljan. Ne znam zašto tako komentira, mi smo u stanju to prikupiti". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvao na sučeljavanje

Kandidat koji je mjesto u Europskom parlamentu osvojio zahvaljujući društvenim mrežama u ovoj kampanji ima samo jednu strategiju.

"Jedino gdje možemo usporediti donekle programe koje imamo su sučeljavanja. Dakle, ja polažem svu nadu na sučeljavanja. Nikakve reklame nećemo imati, ni audio, ni vizualno, ni društvene mreže. Pozivam sve javne televizije da organiziraju sučeljavanje", poručuje Kolakušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu se slaže i sa Milanovićem koji također priželjkuje debate.

"Debate nema zato što vi mediji niste inzistirali na tome, sad je kasno. Ja o tome govorim već dva, tri mjeseca, moja kampanja traje pet mjeseci i ne bih rekao da je kampanja dosadna. Jedino što predsjednica bježi po osnivačkim skupštinama HDZ-a s kolca i konopca", poručuje Milanović.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škoro uvjeren u pobjedu

Iako potpise tek treba predati, sa sinoćnjeg predizbornog skupa u rodnom Osijeku Miroslav Škoro poručuje da je uvjeren u pobjedu.

MIROSLAV ŠKORO, kandidat za predsjednika Republike

"Pa ja uvijek odgovorim istim pitanjem: ja ne znam hoće li biti drugog kruga. Ako bude drugog kruga, vidjet ćemo tko će u njemu biti. Svejedno je hoću li dobiti u prvom ili u drugom krugu. Dobit ću sigurno.", poručuje Škoro. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I još je stigao odgovoriti aktualnoj predsjednici koja ga je prozvala što u Osijeku nije bio 1991.

"U onim trenucima, kada su neki uz ohlađeni pjenušac čekali da se uhite hrvatski generali, ja sam pisao i pjevao "Sude mi". Uz mene su hrvatski branitelji i invalidi Domovinskog rata, tako da ne vidim razloga za takve izjave. Valjda su u strahu velike oči", rekao je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesu li, predsjednica bi mogla odgovoriti već sutra kada na Prekrižju, zadnji put u svom mandatu, otvara advent za građane.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo