JURIČAN AKA 'MILAN BANDIĆ' 'MRTAV OZBILJAN': / 'Ja sam tu za korumpiranog čovjeka, ja želim biti kriminalac, da korupcije uđe u sve pore društva'

Image
Foto: HRT

Dario Juričan poručio je da je na predsjedničkim izborima za malog korumpiranog čovjeka te da želi da korupcija bude dostupna svima: 'Ja želim biti kriminalac,

17.12.2019.
21:28
HRT
VOYO logo

Tijekom prvog i jedinog sučeljavanja na HRT-u ususret predsjedničkih izbora, predsjednički kandidat Dario Juričan, poznat i kao Milan Bandić, rekao je kako je tu zbog "malog korumpiranog čovjeka" te da korupcija bude dostupna svima.

"Ja sam tu za korumpiranog čovjeka i da korupcija bude dostupna svima. Želim da se svi poduzetnici, koji su pobjegli u BiH, vrate natrag u Hrvatsku, među njima je prijatelj Kolinde Grabar-Kitarović, Zdravko Mamić. Ja želim biti kriminalac, želim da kriminal napokon dođe na Pantovčak", izjavio je Juričan te dodao da je Škori Bandić poklonio kućicu na Adventu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korupcija i Tuđman

Ne vidi zašto se treba boriti protiv korupcije, uveo ju je Franjo Tuđman, smatra Juričan. Dodaje da bi svim srcem želio da korupcija "uđe u sve pore ove države".

"Korupciju je uveo otac Hrvatske Franjo Tuđman i ja u tome ne vidim problem. Ona mora biti svima dostupna, za to sam da uđe u Ustav, da bude naš izvozni proizvod. Da kriminalci dođu u našu Hrvatsku, svim srcem želim da uđe u sve pore društva. Ovdje je jedanaest kandidata, ja sam jedini za korupciju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krstičevića bi postavio na granicu

"Damira Krstičevića stavio bih na granicu kao vojnog kapelana, a u aktivnu vojsku službu vratio bih i Ljubu Ćesića Rojsa da mu pomože", odgovorio je Juričan na pitanje treba li zbog migrantske krize na granicu postaviti vojsku.

Juričan je mišljenja da u NATO-u moramo biti jer se tamo krade i korumpira, što vidi kao "veliku priliku za Hrvatsku. Tamo je velika količina novca koja se može maznut. Zato Hrvatska tamo mora biti". Juričan je kazao kako je “platio misu” da Krstičević bude taj koji će voditi hrvatsku vojsku. “Nadam se da će on voditi sve nabave”. U

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje treba li Hrvatska blokirati Srbiju na putu u Europsku uniju, Juričan se žestoko usprotivio. "Moramo prvo razviti gospodarske veze, naša strategija mora biti da u EU uđu i Srbija i BiH. Vučić i njegova obitelj su u vrhu krađe, oni će se lako uklopiti u naše procese".

Kriminalac i prodana duša

Upitan vezano za ćirilićne ploče u Vukovaru Juričan je rekao da su u Istri natpisi dvojezični i da to nikome ne smeta, ali kada je riječ o ćrilici onda da zakone primijenjujemo parcijalno. "Ja sam kriminalac, zločinac, prodana duša, i ja ću glasati za onoga tko mi ponudi više."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema što previše reći, uvijek sam na strani žena", rekao je Juričan upitan vezano za pitanje pobačaja.

'Za korupciju spremni'

Na pitanje što misli o Tuđmanu i Titu rekao je: "Ovu gospodu Pantovčak ne zanima. Tamo me dočekala bista Tuđmana, imala je oštećen podest. Kako ona to brine o ocu domovine? Tamo fali još samo bista Milana Bandića, tamo ću ga staviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan što misli o pozdravu "Za dom spremni, rekao je: "Ja bih se založio za "Za korupciju spremni."

Image
ZAVRŠILA JE DEBATA: /

Okršaji Kolinde i Milanovića oko par tema; Škoro se pravdao zbog Merčepa, sve završilo sa ZDS-om, Tuđmanom i Titom

Image
ZAVRŠILA JE DEBATA: /

Okršaji Kolinde i Milanovića oko par tema; Škoro se pravdao zbog Merčepa, sve završilo sa ZDS-om, Tuđmanom i Titom

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo