ovaj put na maldivima / Među deset najboljih: film Turističke zajednice Grada Dubrovnika rastura, ponovno osvojio nagradu

Na festivalu International Tourism Film Festival 'Following the Equator' na Maldivima, održanom od 10. do 12. srpnja promotivni video uvršten je među deset najboljih

15.7.2016.
16:35
VOYO logo

Promotivni film Turističke zajednice Grada Dubrovnika 'Dubrovnik andTime', snimljen u produkciji BALDUČI FILMA i režiji HerveTirmarche, osvojio je još jednu nagradu, devetu po redu.

Na festivalu International Tourism Film Festival 'Following the Equator' na Maldivima, održanom od 10. do 12. srpnja promotivni video uvršten je među deset najboljih, javlja Dubrovacki.rtl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Berlina, New Yorka, Rige, Sesimbre, Bakua, Lubina, Los Angelesa, film 'Dubrovnik & Time' nagrađen je  i na prvom festivalu ITTF 'Following the Equator' održanom na Maldivima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konkurenciji je bilo preko 200 filmova iz 15 zemalja od kojih je 46 bilo nominirano za nagradu. Međunarodni žiri je odabrao deset najboljih, a dubrovačkih film jedan je od njih.

Niz prestižnih nagrada za promotivni film 'Dubrovnik & Time' se nastavlja, što je najbolja potvrda kvalitete ovog filmskog uratka koji oduševljava sve svoje gledatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo