sastanak nije bio tajan /

Matić o druženju u Klemmovoj vikendici: 'Zar hoćete da pucamo jedni na druge kad se vidimo?'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Josip Klemm je potvrdio kako druženje predstavnika različitih braniteljskih frakcija na njegovoj vikendici u Svetoj Nedelji nije bilo tajno niti politično, a Fred Matić je priznao kako mu je drago što se odazvao

3.2.2016.
12:18
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik udruge specijalne policije iz Domovinskog rata i jedan od vođa prosvjeda pred Ministarstvom branitelja Josip Klemm potvrdio je u srijedu da se proteklog tjedna u svojoj vikendici sastao s bivšim ministrom branitelja Predragom Matićem, čiju su ostavku prosvjednici tražili više od godine dana, i nekim od čelnika braniteljskih udruga.

Image
branitelji svih boja /

Dok se o Crnoji odlučivalo u Vladi, Matić se na Klemmovoj vikendici družio s Markačem, Demom i Deurom

Image
branitelji svih boja /

Dok se o Crnoji odlučivalo u Vladi, Matić se na Klemmovoj vikendici družio s Markačem, Demom i Deurom

"Sastanak nije bio tajni već privatni i neformalni", rekao je Klemm dodavši kako su se privatno okupili branitelji raznih političkih orijentacija, te da su svi bili ravnopravni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Okupili smo se i dobro je time poslati poruku javnosti da su svi branitelji jedinstveni što se Domovinskog rata tiče", kazao je Klemm.

I bivši ministar Matić potvrdio je da se privatno sastao s Klemmom i još nekim čelnicima braniteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zar hoćete da pucamo jedni na druge kad se vidimo? Zvali su me, odazvao sam se i još se jednom, ovako neslužbeno, oprostio od branitelja", kazao nam je Predrag Matić.(Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Neki mediji objavili su fotografije sa sastanka koji se održao u Klemmovoj vikendici u Svetoj Nedelji kod Samobora u vrijeme dok su u Vladi trajali višesatni sastanci o sudbini sada već bivšeg ministra branitelja Mije Crnoje.

Na sastanku su se prvi put za istim stolom okupili predstavnici brojnih sukobljenih braniteljskih frakcija, navode mediji te izvješćuju da su osim Klemma i Matića na druženju bili i general Mladen Markač, savjetnik predsjednice Republike za branitelje Ante Deur, pročelnik Zagrebačkog Ureda za branitelje Miodrag Demo, član SDP-a Franko Vidović i čelnici raznih udruga koje su tražile Matićevu smjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo