jedan od junaka /

Marko Mamić: 'Kad igraš pred ovakvom publikom, puno si opušteniji i u konačnici bolji'

'Ako ćemo imati ovakvu podršku i protiv Švedske, to bi bilo sjajno, da izborimo ta 4 boda i odemo dalje', rekao je Marko Mamić

14.1.2018.
22:37
VOYO logo

U susretu 2. kola A skupine Europskog rukometnog prvenstva hrvatska reprezentacija je u splitskoj Spaladium Areni pobijedila Island 29-22 i nakon dva kola ima maksimalan broj bodova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od junaka utakmice bio je i Marko Mamić, koji je nakon ulaska s klupe u drugom poluvremenu zabio tri pogotka u nizu i održao veliku prednost Hrvatske. 

Marko, Lino te skrivao za drugo poluvrijeme, a onda si eksplodirao? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znam što da kažem. Počet ću od zahvale splitskoj publici. Prvi put u životu sam igrao pred ovakvom publikom, kad tribine cijelo vrijeme pjevaju, digne vam osjećaj, osjetiš tu podšku i jači si. Dogovor je naš da se rotiramo svih 16, kad netko dobije priliku iskaže se, večeras se meni tako posrećilo. Sljedeću utakmicu će to biti netko drugi, no ključno je da smo sjajni kao momčad.

Koliko hrabrosti u vas unosi ovakva publika? 

Zaista puno, ovo što sam ja sad odigrao, osjećaš se opuštenije, lakše, ok vodili smo pa je bilo i lakše, no puno znače. Ako ćemo imati ovakvu podršku i protiv Švedske, to bi bilo sjajno, da izborimo ta 4 boda i odemo dalje. 

Koliko još prostora ima za napredak u vašoj igri? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ma ima mnogo, mijenjamo se, evo sad je Dule izostao pa moramo mijenjati koncept, ali zasad je dobro. Igramo strpljivo, pametno.

Dogovorili ste se da se borite za pobjedu za Duvnjaka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je, ovo je bilo za kapetana, on bi sve dao za nas pa samo tako sada mi sve za njega dali. 

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo