UZBUDLJIVO NA SNIMANJU / Marijana Batinić imala bliski susret sa zmijom!

Image
Foto: RTL

Na snimanju nove sezone 'Ljubav je na selu', RTL Televizije, koja se posljednjih tjedana snimala po cijeloj Hrvatskoj, nije bilo dosadno ni sekunde!

14.7.2014.
15:19
RTL
VOYO logo

Šarmantna voditeljica ove popularne dokumentarne sapunice, Marijana Batinić, ponovno se sa snimanja vratila puna dogodovština jer ju je skoro u svakom mjestu dočekalo neko iznenađenje. Tako se na Braču našla u stadu ovaca, a u Lici je imala bliski susret sa zmijom!

"Gledam ja nju, gleda ona mene, ne volim ja nju, ne voli ona mene!", prisjetila se Marijana koja je stojički podnijela prelazak zmije preko makadamskog puta gdje je trebala snimiti scenu. No, to je samo dijelić seoskih avantura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimajući jednog od farmera u Kutini, snimanje je kasnilo dobrih sat vremena i to zbog ždrijebeta. Naime, vozeći se prema lokaciji snimanja, ždrijebe je Marijani i producentici prepriječilo put i odlučilo se odmoriti baš nasred ceste!

"Jednostavno se nije htio maknuti ni centimetar. Nama se žurilo, no na kraju smo se počele smijati i moliti ždrijebe da se makne da možemo proći dalje. Odlučio nas je poslušati tek nakon sat vremena", smije se Marijana dodajući da je u Moslavini uspjela ustopirati traktor, no nije se vozila na suvozačevom sjedalu već na zadnjem dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak u Vrgorac također će, kaže pamtiti, kako ona tako i njezina snimateljska ekipa. '

"Gdje god inače kupujem jagode, svi se hvale da su iz Vrgorca, a nema šanse da su baš sve od tamo. Pa kad smo snimali već u mjestu poznatom po najboljim jagodama odlučila sam ih poduže degustirati!",  prepričava simpatična Splićanka koja je, kaže, 'zalegla' u jagode i snimanje nije moglo krenuti dok se nije dobro najela. Zato drugi put kad će ih kupovati, sigurno joj više nitko neće moći podvaliti 'vrgoračke' jagode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova epizoda ovog popularnog serijala na programu RTL Televiziji je u nedjelju od 21 sat!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo