JAVIO SE LJUTITI GAZDA /

'Maminjo' opet žestoko napao izbornika Bilića!

Image
Foto: PIXSELL

Dinamov izvršni predsjednik smatra kako su se na Bilićevom popisu morali naći Vrsaljko, Kovačić i Sammir i kaže kako mu je izbornik uvalio 'nogu u tur'. Mamić nije poštedio niti svog odmetnutog sina, Eduarda da Silvu.

5.6.2012.
9:40
PIXSELL
VOYO logo

ZdravkoMamić tvrdi kako ne sastavlja momčad izborniku SlavenuBiliću. Međutim, Dinamov izvršni predsjednik kad god može iskoristi priliku da žestoko opali po šefu stručnog stožera hrvatske reprezentacije.

Iako kaže da "živi za uspjeh naših igrača i Bilića", Mamić je u kolumni za Max! oštro napao izbornika. Naravno, razlog je Bilićev popis za Euro, točnije, Vrsaljkov izostanak s istog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tek mu je 20 godina, a već tri godine zaluđuje Europu i na meti je najvećih svjetskih klubova. O Šimi su najpoznatiji svjetski listovi i portali pisali kao o tinejdžerskoj atrakciji, hrvatskom dragulju, jednom od najvećih talenata koje je Hrvatska dala posljednjih godina, da za njim luduju najveći europski klubovi", napisao je Mamić koji u cijelom slučaju vidi zavjeru protiv maksimirskog kluba.

"Žalosno, ali stječe se dojam da ga je Bilić izostavio samo zato što dolazi iz Dinama, jer kao, previše je dinamovaca pa da se ne ljute oni koji ne 'šmekaju' modru boju. Od 23 igrača 'kockastih' njih 13 je igralo ili igra u Dinamu, a da se rukovodilo i popis sastavljalo samo po formi i nogometnom umijeću, na njemu bi bilo mjesta za Vrsaljka, Kovačića i Sammira", uvjeren je Mamić koji se očito teško može pomiriti s činjenicom da, za razliku od Dinama, u reprezentaciji ipak ne može kreirati popis igrača ili početni sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov čelnik u ozljedi Lovrena ne vidi dostatan razlog za izostavljanje Vrsaljka, a poziv Jurici Buljatu posprdno je prokomentirao.

"Svaka čast Jurici Buljatu, ali ne daj Bože da svi stoperi budu ozlijeđeni - Bilić će se prije odlučiti staviti Modrića ili Srnu na mjesto stopera nego što će se odlučiti za Buljata", kaže gazda hrvatskog nogometa dodajući da mu je Bilić uvalio "nogu u tur".

U finišu kolumne se Mamić dotakao i svog "odmetnutog sina" koji ga je, kako kaže, izdao.

"Eduardo po n-ti put udara po svom drugom ocu. Dao sam mu svoju ljubav, žrtvu, brigu, vrijeme i milijun vlastitih eura. Doveo sam ga na vrh nogometnog svijeta (Arsenal), za što nisam dobio ni lijepu riječ, a kamoli čokoladu", ljut je Maminjo, ali bez obzira na nesuglasice s hrvatskim napadačem smatra kako on jednostavno mora biti u udarnoj Bilićevoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo