krive političke elite / Mamić: 'Gadi mi se ova država! Da pred očima svijeta udari Hrvat na Hrvata!'

Image
Foto: Facebook

Rekao je kako su političke elite krive za cijelu situaciju te dodao kako ih samo može biti sram

18.6.2016.
10:51
Facebook
VOYO logo

Zdravko Mamić reagirao je na sinoćnje ishode tijekom utakmice Češka - Hrvatska.

"Ovo je nevjerojatno! Dok igramo vjerojatno najljepši nogomet otkako je hrvatske države, upravo onako kako su Sportske novosti danas najavile, dok meljemo, dogodi se ovo. Česi do 70. minute nisu došli do 20 metara od našeg gola. Onda su mrzitelji Hrvatske isprovocirali da se koncentracija igrača fokusira na ono što nije nogomet te da udari Hrvat na Hrvata, pred očima cijelog svijeta", tvrdi dopredsjednik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moje ogorčenje ide prema onima koji su vodili državu svih ovih godina. Država ne funkcionira. Za sve su krive naše političke elite Zdravko Mamić

"Najviše me rastužuje nemoć kojoj smo od šačice huligana izloženi već 25 godina. Ako tjedan dana obični navijači znaju da će se ovo dogoditi, onda to govori o nesposobnosti države", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako su političke elite krive za cijelu situaciju te dodao kako ih samo može biti sram.

"Moje ogorčenje ide prema onima koji su vodili državu svih ovih godina. Država ne funkcionira, reprezentacija, Dinamo i Hajduk su kažnjeni 500 puta, već smo unaprijed kažnjeni s utakmicama bez gledatelja. Za sve su krive naše političke elite, kolaboriraju s huliganskim skupinama u svrhu jeftinih političkih poena, dobijanja glasova na parlamentarnim i predsjedničkim izborima", kazao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako je sve organizirano protiv naše države.

"Ne samo protiv države, već protiv hrvatskog čovjeka! Deset milijuna Hrvata diljem svijeta ponosi se Vatrenima. Umjesto da budu veseli, da slave, ti likovi su nas napravili tužnima, poniženima i osramoćenima. Za sve to su krive sve političke elite, naglašeno na dvije posljednje vlade. Može ih biti sram!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo