Makedonija je znala da se planira napad, hrvatskom milijunasu ukraden identitet, hakeri nam sve vise peljese racune, agent CIA-e odao tajnu

Donosimo najvaznije vijesti ovoga jutra.

12.5.2015.
9:02
VOYO logo

1. MAKEDONIJA ZNALA ZA NAPAD Od pocetka godine trazili su pomoc 17 zemalja

Iza napada u Kumanovu u Makedoniji stoji teroristicka organizacija koja je u zemlju usla ilegalno, iz susjedne zemlje, izjavila je veleposlanica Makedonije u Hrvatskoj Daniela Karagjozoska. Vise procitajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. JEDNOM HRVATSKOM 'MILIJUNASU' UKRADEN IDENTITET? Imao 700 milijuna kuna u Italiji

Ministarstvo financija sve je blize onima koji koji svoje ustedevine na inozemnim racunima broje u stotinama milijuna kuna. Ne zele izlaziti s informacijama dok su postupci u tijeku. Navodno je osobi za koju se vjerovalo da je vlasnik racuna teskog barem 700 milijuna kuna u Italiji - ukraden identitet. Vise procitajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. UPOZNAJTE HAKERE KOJI VAM PELJESE RACUNE Ove godine opako su krenuli u napade

Broj zabiljezenih kaznenih djela iz domene cyber kriminaliteta za 2014. godinu iznosi 1217, a u prva tri mjeseca 2015. godine zabiljezeno je ukupno 519 tih kaznenih djela, sto je pozamasan broj za tako kratko razdoblje. Hakeri, kazu iz policije su razliciti. Procitajte vise.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. AGENT CIA-e ODAO STROGO CUVANU TAJNU Iza resetaka ce provesti 3,5 godine

Bivsi agent CIA-e osuden je u ponedjeljak na 42 mjeseca zatvora zbog odavanje tajne informacije izvjestacu The New York Timesa o propalom americkom pokusaju da potkopa iranski program nuklearnog oruzja, priopcilo je ministarstvo pravosuda. Procitajte vise.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo