Ljudi, vadite kapute, bit će 0 stupnjeva!

Iako nas je ovih dana morila kiša, a oblaci su kod mnogih prouzročili depresiju i nevoljkost, uskoro će nas vrijeme opet 'prodrmati'.

6.10.2010.
20:11
VOYO logo

Oblaci će se već u četvrtak razmaknuti, a svi oni kojima je kiša ovih dana prisjela, a tmurno vrijeme donijelo depresiju, konačno će doći na svoje, tvrde meteorolozi. No, sa suncem u našim krajevima prognoziraju i niske temperature.

U četvrtak će se temperatura kretati oko 17 stupnjeva, a na Jadranu će skakati i do 25. Sunčano vrijeme otad će ujutro pratiti magla, a kada se spusti mrak temperature će postati poput zimskih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak ujutro će najniža temperatura biti u gorskim predjelima i kretat će se oko 5 stupnjeva, u ostatku unutrašnjosti oko 10, a na Jadranu od 11 do 16 Celzijevih stupnjeva. Najviša dnevna temperatura bit će u unutrašnjosti do 18°C, a na Jadranu do 22°C.

Jutra preko vikenda 'ciča zima'

Jutra preko vikenda bit će još i hladnija. U subotu će najniža temperatura iznositi 2°C, a 10°C na Jadranu. U nedjelju će se temperatura u gorskim predjelima spustiti i do nule. I na Jadranu će biti za dva stupnja hladnije, pa će temperatura ondje ujutro iznositi 8 stupnjeva. Danju će u unutrašnjosti temperature iznositi do 16°C, a na Jadranu do 20°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sljedeći tjedan nastavit će se pravo jesensko vrijeme. Tijekom dana bit će sunčano, a ujutro hladno. Jutarnje temperature bit će između dva i devet stupnjeva. Dnevna temperatura na kopnu iznosit će 16°C, a na Jadranu do 21°C.

"Kiše neće biti još najmanje tjedan dana, a temperatura se zasad neće spuštati ispod nule", izjavila je za 24 sataIvana Havrle Kozarić iz Meteo centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo