A ČEKA IH VRUĆA JESEN / Ljeto za političare: Tko će ljetovati s punicom, tko s unučicom, tko je majstor od brudeta i balota?

Burno političko ljeto još traje pa ipak, petak je za mnoge političare bio zadnji radni dan prije godišnjeg odmora

22.7.2019.
7:17
VOYO logo

Od Istre do najjužnije Dalmacije -  nema gdje ovog ljeta neće biti domaćih političara.

Žarko Tušek, HDZ-ov saborski zastupnik, malo će skočiti na more s obitelji i s roditeljima da budu malo s unukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa širom obitelji ljetuje i saborski zastupnik SDP-a Joško Klisović: ''Moji roditelji su iz Pirovca kod Šibenika, a i moja punica i punac imaju kuću u Primoštenu tako da su to neke moje destinacije''.

Neke odmor na moru potpuno omekša pa ih je teško prepoznati. HDZ-ov Miro Kovač priznaje: ''U obitelji sam inače jako strog, non stop gasim svjetla u stanu, pazim na te stvari, malo sam –previše sam discipliniran. Ali bit ću manje discipliniran na godišnjem odmoru i opustit ću se i manje ću gasiti svjetla''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi se na moru pretvaraju u kulinarske virtouze. HDZ-ov Branko Bačić priprema ribe: ''To je moja specijalnost. Od pečenja, od lešadi, od popara, od buzara''. Najdraže mu je kad se ono što je pripremio svidi njegovoj trogodišnjoj unučici koja ga na Korčuli nestrpljivo očekuje.

U Puli će, kao i svake godine biti Furio Radin: ''Vi znate da mi s mora nismo naročiti posjetitelji sunčanja i kupanja, ali ako idem, idem predvečer''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miran odmor preferira i SDP-ov Arsen Bauk: ''Nisam vam ja sklon tulumarenju. Ja ljeto volim provoditi prateći sportska događanja''.

Premijer Andrej Plenković o odlasku na more trenutno može tek maštati: ''Pa gdje je meni godišnji, još za sto godina!''

Neki drugi pak neraspoloženo kažuda ove godine nema godišnjeg, kao SDSS-ov Milorad Pupovac ili Mostov Miro Bulj, koji ima terene i obaveze, kao i Nikola Grmoja.

Bilo bi dobro da se svi odmore jer pred njima je burna politička jesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo